De Fietsbus op locatie

Tip van Werk Slim, Reis Slim

Met de volledig ingerichte mobiele werkplaats, kan de fietsenmaker overal op locatie onderhoud en reparaties uitvoeren. Dus ook in uw fietsenstalling. Terwijl uw werknemers door kunnen werken, wordt hun fiets helemaal in orde gemaakt zodat zij weer fluitend op de fiets zitten. Dat scheelt veel geregel en bespaart tijd. Wel zo prettig! 

Fietsvriendelijke werkgever

De fietsenmaker op locatie is superhandig voor de medewerkers. Een lekke band, een slappe ketting of defecte verlichting kan gelijk gemaakt worden. En zijn er grotere reparaties nodig dan kunnen ze een afspraak maken met de fietsenmaker voor een reparatie thuis. Met een goed onderhouden fiets kan uw medewerker zorgeloos en veilig naar het werk fietsen. De fiets blijft in goede conditie en het voorkomt zoveel mogelijk pech onderweg. De fiets blijft dan niet kapot in de schuur staan. Een verrassend handige manier die ervoor zorgt dat uw medewerkers naar het werk blijven fietsen en niet in de auto stappen. Resultaat: vitale en blije medewerkers.

Lees meer over de ervaringen met de fietsbus op locatie bij de gemeente Leeuwarden als werkgever.

Meer weten of aanvragen?

Wilt u weten hoe u deze handige fietsservice op locatie voor uw medewerkers kunt regelen? Kijk dan  voor meer informatie en aanvraag op

De mobiele fietsenmaker

De Fietsbus

De fietsmaker op locatie is een echte uitkomst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *