Een compliment op de fiets-naar-je-werkdag 2023

Donderdag 25 mei was het de landelijke Fiets-naar-je-werkdag 2023. Fietsende forenzen kregen een complimentje op weg naar het werk of naar huis: een appel overhandigd door wethouder Evert Stellingwerf. Met het compliment uitten Werk Slim, Reis Slim en Gemeente Leeuwarden hun waardering voor mensen die op de fiets naar het werk gaan in plaats van met de auto. Daarmee geven ze aan het belangrijk te vinden (vaker) de fiets als het woon-werkverkeer te nemen voor een beter milieu. Dit jaar was de actie langs het fietspad bij de Van Harinxmabrug in Leeuwarden. De appel werd erg gewaardeerd door de fietsers. Sommigen namen ook tijd voor een kopje koffie en een praatje met de wethouder.

De Fiets-naar-je-werkdag was één van de activiteiten in de Leeuwarder Fietsweek.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *