Captains Lunch

Header uitnodiging Captains Lunch 2023 WSRS


Op donderdag 21 september is er op hoog niveau – in de Panoramazaal, Achmeatoren in Leeuwarden – voor alle belangrijke captains en operationals uit ons netwerk weer een Captains lunch. De Friese werkgevers en ondernemers krijgen informatie over de meest actuele onderwerpen van werkgeverschap en mobiliteit waar ze de komende jaren mee te maken krijgen. En samen bepalen ze de koers van Werk Slim, Reis Slim (WSRS) voor het vergroenen van werken, reizen en vervoeren in 2024 en 2025. Wat hebben werkgevers nodig omdat te bewerkstelligen en hoe kan WSRS daarbij helpen?

Normerende regeling werkgebonden personenmobiliteit

In het programma sorteert WSRS alvast voor op de komende Normerende regeling werkgebonden personenmobiliteit die vanaf 2024 gaat gelden voor alle werkgevers met meer dan 100 medewerkers. Marco Martens van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat is deze dag een van de sprekers en weet alles van deze regeling.

Gedragsverandering

Anders werken, reizen en vervoeren is onlosmakelijk verbonden met gedrag. De manier waarop we reizen, werken en vervoeren ís menselijk gedrag. Vaste patronen doorbreken, nieuw gedrag aanleren: we doen het niet graag. Wil je als werkgever dus aan de slag met een nieuw mobiliteitsbeleid? Medewerkers aanzetten tot ander reisgedrag? Gedrag veranderen is ingewikkeld. Daarom laat Tanja van Kooten, gedragsadviseur tijdens deze bijeenkomst zien wat het inhoud en laat ze ervaren hoe je een gedragsverandering in gang kunt zetten.

Genodigden

Genodigden zijn ook Matthijs de Vries, gedeputeerde provincie Fryslân en Evert Stellingwerf, wethouder gemeente Leeuwarden. En samen sparren de aanwezigen in de carrousel met gesprekstafels over de koers van de projecten van WSRS in de komende jaren: Werkgeversbenadering, Duurzame Stadsdistributie, Fietsstimulering, Fossylfry Fryslân, Ketenmobiliteit in het ov, Onderwijs en Mobiliteit.

Aanmelden

Heeft u onlangs een uitnodiging van WSRS in uw outlookagenda gekregen dan kunt u die accepteren. Of meld u aan via onderstaande link. Invités zijn van harte welkom. Wilt u dan de gegevens doorgeven via onderstaande link.

 

Aanmeldingen (update 15/9)

Medisch Centrum Leeuwarden, GGZ Friesland, Ziekenhuis Tjongerschans, OG Cleanfuels, Rijkswaterstaat, Antea Group (Antea Nederland B.V.), Evofenedex, NHL Stenden, ROC Friese poort (Firda), Hamilton Bright, Gemeente Ameland, Gemeente Leeuwarden, Provincie Fryslân, Bentacera, Centraal Justitieel Incasso Bureau, Energie Van Ons, Bouwgroep Dijkstra Draisma, VNO-NCW MKB Noord, Boontra’s Internationaal Transportbedrijf, 
 

Verder aanwezig: Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Freonen fan Fossylfrij Fryslân, Enmorgen, Brainfuel, Stefan Kruis, Caparis

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *