September-Fietsamientjes tijdens fietsactie Slimme Fietsers Scoren Bomen 2023

WSRS Fietsamientjes Slimme Fietsers Scoren Bomen 2023

De hele maand september 2023 verdienen medewerkers die meedoen aan de actie Slimme Fietsers Scoren Bomen dubbele punten met fietskilometers. Deze laatste actiemaand fietsen ze voor de Fietsamientjes: vitaal, gezond en plezier. U kunt daarmee uw medewerkers motiveren om ook na de vakantie (weer) op de fiets naar het werk te gaan in plaats van met de auto. Als fietsvriendelijke werkgever zorgt u met deze actie voor een beter milieu, vitale medewerkers en werk- en fietsplezier. U sponsort de bomen die uw medewerkers hebben gescoord met het fietsen. Nog een maand met z’n allen flink op de trappers, dan scoren we samen minimaal 5000 bomen voor het nieuwe beleefbos in Friesland. Ervaring leert ook dat hoe vaker je fietst hoe groter de kans dat je blijft fietsen en dat is wat we graag willen.

Pak je de fiets of toch weer de auto?

De vakanties zijn voorbij, dat betekent dat de knop weer om moet na weken lekker ontspannen, thuis, op de camping, in een hotel. Tijd om de werkmodus weer aan te zetten. Zijn er vakantiekilootjes bijgekomen? Is de conditie niet meer op peil? Is het te verleidelijk om toch weer de auto te pakken naar het werk in plaats van de fiets? Dan is het tijd voor de Fietsamientjes.

U kunt zich als werkgever nog steeds aanmelden voor de fietsstimuleringsactie Slimme Fietsers Scoren Bomen, ook deze laatste maand. Uw medewerkers kunnen zich dan nog één maand fietsend inzetten voor de aanleg van een beleefbos in Friesland. Met elke fietskilometer krijgen ze dubbele punten die ze kunnen verzilveren voor bomen. In de fiets-app die bij de actie hoort lezen deelnemers hoeveel kilocalorieën, kilometers en bomen ze bij elkaar hebben gefietst en ze lezen hoeveel CO2 ze hebben bespaard.

Snel en gemakkelijk doorvoeren

WSRS faciliteert u voor en tijdens de actie met content en communicatiemiddelen voor deze laatste maandactie zodat u het snel en simpel in de organisatie kunt doorzetten. WSRS houdt u tijdens de actie op de hoogte van het aantal deelnemende medewerkers, de bomenstand, gefietste kilometers enzovoort.

direct aanmelden

Meer weten over de actie?

Wilt u meedoen aan Fietsamientjes in september, maar hebt u nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@werkslimreisslim.nl. Onze mobiliteitsadviseurs nemen dan zo snel mogelijk contact me u op.

Zie ook https://www.werkslimreisslim.nl/fietsen-voor-bomen/

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *