Nomineer jouw organisatie voor de Zo Werkt Het Award Beste Fietswerkgever 2023

‘En de winnaar is ….’

We zoeken de beste Fietswerkgever van Nederland 2023. Ben jij dat? Win jij straks de felbegeerde award?

Vanaf vandaag kunnen bedrijven genomineerd worden voor de Award Beste Fietswerkgever van Friesland. Dat kan zowel de werkgever zelf doen, die vindt dat het fietsbeleid goed op orde is binnen de organisatie, als door een medewerker die heel tevreden is over de fietsfaciliteiten van de werkgever. Tot 23 oktober kan genomineerd worden. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen. De genomineerden strijden eerst per regio voor de regionale Award Beste Fietswerkgever van Friesland. Deze winnaars dingen vervolgens mee aan de landelijke Award Beste Fietswerkgever van Nederland. De medewerker die de winnende landelijke nominatie heeft aangedragen maakt kans op een LEKKER e-bike t.w.v. €3258,-!

Op 7 november maakt WSRS de Friese winnaars gekend. Op 21 november 2023 reikt het landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het de award uit aan werkgevers die uitblinken in slimme en duurzame mobiliteit. De award wordt uitgereikt in drie categorieën, zo maken zowel kleinere bedrijven als multinationals kans op de eervolle titel van de beste Fietswerkgever van Friesland en Nederland.

Hoe nomineer je

Meedoen is heel gemakkelijk! Ga naar www.zowerkthet.nl en nomineer jouw organisatie of werkgever.

Duwtje in de rug voor fietser

Vaker de fiets pakken is gezond, goedkoop en goed voor het milieu. Toch komt één op de twee forenzen nog steeds met de auto naar hun werk, ook als ze op fietsbare afstand wonen. Werkgevers die fietsen naar het werk makkelijk, leuk en aantrekkelijk maken, krijgen hun medewerker daarentegen wél op de fiets. Denk aan een fijne fietsenstalling of aantrekkelijke financiële regelingen. Maar ook het stimuleren van een gedragsverandering door bijvoorbeeld mee te doen aan fietsacties of managers die het goede fietsvoorbeeld geven helpen.

Over Zo Werkt Het

Zo Werkt Het is een initiatief van twaalf regionale mobiliteitsnetwerken (waaronder WSRS) en is mogelijk gemaakt door rijk en regionale overheden. De regionale netwerken helpen de werkgevers in hun regio al jaren om medewerkers flexibeler te laten werken en slimmer en duurzamer te laten reizen. Door samen te werken op landelijk niveau bereikt Zo Werkt Het nog meer werkgevers.

Zie ook www.zowerkthet.nl

WSRS _ Nominatie Beste Fietswerkgever van Friesland 2023

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *