Wat kan WSRS u bieden in 2023?

In 2023 heeft WSRS alweer een aantal interessante acties voor u klaarstaan. 

Samen met Friese werkgevers willen wij ons inzetten voor een fossielvrij(er) Fryslân. In 2023 gaan wij daar mee door. Zo komen wij met o.a een wagenparkscan, de fietsstimuleringsactie ‘Fietsen voor Bomen’ Maar wij hebben uw organisatie nog meer te bieden. Hieronder ziet u wat wij voor u kunnen betekenen in 2023:

  • In 2023 start onze actie ‘Fietsen voor Bomen’ in samenwerking Groningen Bereikbaar en Drenthe gaat Duurzaam. Het is een fietsstimuleringsactie voor medewerkers waarmee ze samen duizenden bomen bijeen fietsen voor de bossen in Friesland met als resultaat meer en vitale medewerkers op de fiets naar het werk. CO2 reductie. Zie ook https://www.werkslimreisslim.nl/fietsen-voor-bomen/

  • In 2023 kunt u subsidie krijgen voor de aanschaf van een e-transportbus of een auto. Wij bieden u in 2023 de gelegenheid aan om voor de aanschaf een weeklang een e-transportbus of auto te proberen. Doel: verduurzamen van de logistiek

  • Voor het kortere vervoer in de stad of regio, kunt u een cargobike uitproberen,

  • De wagenparkscan geeft u inzicht in uw eigen wagenpark: Hebt u meer dan 10 eigen voertuigen (incl. leaseauto’s van medewerkers) en worden die binnen twee jaar (deels) vervangen? Dan bieden wij u een gratis wagenparkscan aan. De scan geeft antwoord op de vraag: hoe kan ik mijn wagenpark verduurzamen en wat zijn dan de kosten?

  • Wilt u aan de slag met duurzame logistiek van uw kantoorgoederen? En wilt u weten hoe verder de mobiliteit van uw organisatie kunt verduurzamen? Maak dan gebruik van een gratis adviesgesprek met onze mobiliteitsadviseur.