Collegetour gedragsverandering helpt kantoorspits op te lossen

Een roadmap, direct gebruiken en doorontwikkelen in de organisatie

Een nieuwe manier van werken en reizen, die beter past bij uw organisatie. Een hybride vorm, met een op maat gemaakte werkstrategie. Wat is de verhouding tussen op kantoor zijn en thuiswerken? Wanneer en hoe vaak werken medewerkers thuis / kantoor? Wanneer en hoe gaan medewerkers onderweg? Hoe zit het met de bezetting op piekdagen? Wat is de impact op organiseren, samenwerken en cultuur? In deze collegetour werkt u concreet aan de uitdagingen voor het (opnieuw) organiseren van werk, herinrichten van de werkomgeving en hoe u medewerkers meeneemt in die verandering. U vertrekt met een eerste versie van een roadmap voor uw organisatie op weg naar hybride werken en reizen. Meld u aan voor de collegetour!

Voor wie is het?

De collegetour is exclusief voor overheden en werkgevers uit Friesland. Het maakt niet uit in welke branche u zit, of je nu 50 of 5.000 medewerkers hebt of waar uw ambitie ligt; als u met uw organisatie wilt door ontwikkelen naar een goed afgewogen manier van hybride werken en reizen, dan is deze collegetour geschikt voor u!

Wat krijg je?

Twee keer drie uur college gedoceerd door ervaren praktijkmensen. Na afloop hebt u een roadmap die u direct kunt gebruiken en door ontwikkelen in uw organisatie. U leert bovendien over het belang van visie, beleid, voorzieningen, mens en gedrag. Dit alles met concrete praktijkervaringen en praktische tips die u direct in kunt zetten.

Wat is de investering?

Onze collegetour Gedragsverandering Hybride werken en reizen wordt gratis aangeboden door Werk Slim, Reis Slim. Uw enige investering is 6 uur aanwezigheid bij de beide sessies en 4 uur huiswerk per sessie. Naast leren van onze experts, bouwt u ook aan uw netwerk en leert u hoe andere werkgevers het aanpakken.

Onze docenten

Tako de Jong

Werkt als mobiliteitsregisseur bij Werk Slim, Reis Slim

Tanja van Kooten

Tanja van Kooten

Gastspreker
Werkt als gedragsexpert bij mobiliteitsadviesbureau &Morgen

Misschien herkent u zich in deze vragen?

  • U voelt de noodzaak om aan de slag te gaan met een andere manier van werken en reizen, maar weet niet waar te beginnen.
  • U zoekt naar oplossingen om de kantoorspits op te lossen.
  • U hebt gevoel bij een hybride manier van werken, maar zoekt naar een manier om medewerkers hierin mee te nemen.
  • U ziet de integraliteit van dit onderwerp en wil handvatten hoe hier mee om te gaan.
  • U hebt het gevoel dat u uw medewerkers niet meekrijgt om hybride te gaan werken.

Dan is de collegetour gedragsverandering helpt kantoorspits op te lossen iets voor u!

Tourt u mee?

Wilt u een hybride vorm van werken en reizen voor uw organisatie echt laten slagen? Tour dan mee samen met andere werkgevers uit uw regio. In de collegebanken is plek voor maximaal 10 personen. 

Aanmelden

Twee sessies

1e Fysieke sessie, centraal gelegen voor de deelnemers, duur 3 uur
2e Fysieke sessie, centraal gelegen voor de deelnemers, duur 3 uur

Collegetour Gedragsverandering helpt kantoorspits op te lossen  – start 21 november 2023

1e sessie op 21 november 2023: 10.00 tot 13.00 uur – Fysiek (locatie volgt zsm)
2e sessie op 5 december 2023: 10.00 tot 13.00 uur – Fysiek (locatie volgt zsm)

Hebt u een vraag over de Collegetour Gedragsverandering lost kantoorspits op? Neem dan contact op met onze mobiliteitsregisseurs:
E tako.dejong@enmorgen.nl
T 06 243 78 775
of 
E maarten.vanderleck@enmorgen.nl
T 06 816 664 58

U kunt aangeven belangstelling te hebben door een mail te sturen naar info@werkslimreisslim.nl We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.