Collegetour hybride werken en reizen

Een roadmap, direct gebruiken en doorontwikkelen in de organisatie

Een nieuwe manier van werken en reizen, die beter past bij jouw organisatie. Een hybride vorm, met een op maat gemaakte werkstrategie. Wat is de verhouding tussen op kantoor zijn en thuiswerken? Wanneer en hoe gaan medewerkers onderweg? Wat is de impact op organiseren, samenwerken en cultuur? In deze collegetour werkt u concreet aan de uitdagingen voor het (opnieuw) organiseren van werk, herinrichten van de werkomgeving en hoe u medewerkers meeneemt in die verandering. U vertrekt met een eerste versie van een roadmap voor uw organisatie op weg naar hybride werken en reizen. Meld u aan voor de collegetour!

Voor wie is het?

De collegetour is exclusief voor overheden en werkgevers uit Friesland. Het maakt niet uit in welke branche u zit, of je nu 50 of 5.000 medewerkers hebt of waar uw ambitie ligt; als u met uw organisatie wilt door ontwikkelen naar een hybride manier van werken en reizen, dan is deze collegetour geschikt voor u!

Wat krijg je?

Drie keer twee uur college gedoceerd door ervaren praktijkmensen. Na afloop hebt u een roadmap die u direct kunt gebruiken en door ontwikkelen in uw organisatie. U leert bovendien over het belang van visie, beleid, voorzieningen, mens en gedrag. Dit alles met concrete praktijkervaringen en praktische tips die u direct in kunt zetten.

Wat is de investering?

Onze collegetour Hybride werken en reizen word volledig gratis aangeboden door Werk Slim, Reis Slim. Uw enige investering is 6 uur aanwezigheid bij de colleges en 4 uur huiswerk per sessie. Naast leren van onze eigen experts, bouwt u ook aan uw netwerk en leert hoe andere werkgevers het aanpakken.

Onze docenten

Tako de Jong

Dagvoorzitter
Werkt als mobiliteitsmakelaar bij Werk Slim, Reis Slim

Mirjam de Keizer

Hoofddocent
Werkt als expert werken en reizen bij mobiliteitsadviesbureau &Morgen

Tanja van Kooten

Tanja van Kooten

Gastspreker
Werkt als gedragsexpert bij mobiliteitsadviesbureau &Morgen

Misschien herkent u zich in deze vragen?

  • Je voelt de noodzaak om aan de slag te gaan met een andere manier van werken en reizen, maar weet niet waar je moet beginnen.
  • Je hebt gevoel bij een hybride manier van werken, maar zoekt naar een manier om medewerkers hierin mee te nemen.
  • Je ziet de integraliteit van dit onderwerp en wil handvatten hoe hier mee om te gaan.
  • Je hebt het gevoel dat je jouw medewerkers niet meekrijgt om hybride te gaan werken.

Dan is de collegetour hybride werken en reizen iets voor u!

Tourt u mee?

Wilt u een hybride vorm van werken en reizen voor uw organisatie echt laten slagen? Tour dan mee samen met andere werkgevers uit uw regio. In de collegebanken is plek voor maximaal 10 personen. In 2023 geeft WSRS 2 maal de collegetour Hybride werken.

U kunt aangeven belangstelling te hebben door een mail te sturen naar info@werkslimreisslim.nl We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Hebt u een vraag over de Collegetour Hybride werken? Neem dan contact op met Tako de Jong:

M: Tako.dejong@enmorgen.nl 
T: 06 253 78 775