OV plushalte Wommels

Werkt u in Leeuwarden en komt u uit dorpen in de regio Bolsward, Workum, Koudum en eventueel Sneek? Dan is reizen via OV plushalte in Wommels met extra voorzieningen een slimme reisformule voor u. De OV plushalte in Wommels is een bushalte met extra voorzieningen zoals: voldoende fietsenrekken, fietskluizen, verlichting, grote en dichte bushokjes, veilige oversteek, kiss&ride stroken, plaats voor het op- en afladen van fietsen op de auto en dymanische reisinformatie.

De afstand Wommels – Leeuwarden is 22 kilometer

Als u graag op de fiets naar het werk wilt maar de afstand te ver vindt, dan is de OV plushalte iets voor u. U kunt met de bus naar de OV plushalte reizen en vandaar verder fietsen naar uw werk in Leeuwarden. Dat scheelt fiets- en autokilometers. Bij slecht weer kunt u ook gemakkelijk met de auto gebracht of gehaald worden, er is voldoende ruimte voor kiss&ride en voor het op- en afladen van de fiets op de auto. Voor uw e-bike is er een fietskluis en ook is er gedacht aan verlichting, royale en dichte bushokjes en dynamische reisinformatie.

Aanschaf e-bike voor woon-werkverkeer

Werk Slim, Reis Slim houdt regelmatig de e-bike-probeeractie Ga toch fietsen! U kunt dan gedurende een week een e-bike uitproberen voor het woon-werkverkeer. Overweegt u een e-bike aan te schaffen? De fietshandelaren die aangesloten zijn bij Werk Slim, Reis Slim hebben misschien een aantrekkelijke aanbieding voor u.

Plan uw OV busreis via 9292