Werknemers

Ga toch Fietsen! 2020

Probeer een week lang een e-bike, helemaal gratis!

Reis je altijd met de auto naar je werk en is de afstand goed te doen op de fiets? Stap dan uit de auto en probeer gratis een week lang een e-bike. De actie loop van 1 februari tot 1 december 2020.

Alleen aanmelden via werkgever

Je kunt je via deze website niet aanmelden voor een e-bike. Dat kan alleen via het intranet of de email van jouw werkgever. Als jouw werkgever deze actie ondersteunt en het bedrijf of de organisatie zich heeft aangemeld, krijg jij via het intranet van jouw organisatie/bedrijf of de werkmail een uitnodiging van je werkgever om aan deze actie mee te doen en een e-bike voor het woon-werkverkeer uit te proberen. In de uitnodiging staan linkjes waarmee jij je aanmeldt voor een e-bike, aangeeft welke proefperiode jouw voorkeur heeft en bij welke fietshandelaar jij een fiets wilt halen.

Kijk bij de deelnemende bedrijven en organisaties of jouw werkgever zich heeft aangemeld.

Als jouw werkgever zich als deelnemer heeft aangemeld dan krijg je een uitnodiging via jullie eigen intranet of mail een uitnodiging mee te doen. Als jouw werkgever zich niet heeft aangemeld en jij wilt wel graag een e-bike uitproberen, kun je dat via de onderstaande link aangeven. Wij nodigen vervolgens jouw werkgever (nogmaals) uit aan de actie Ga toch fietsen! mee te doen op verzoek van jou.

Nodig mijn werkgever uit om deel te nemen

Waarom meedoen?

In de spits is het vaak druk op de weg en sta je in de file of je hebt (dure) parkeerproblemen. Daar heb je geen last van als je de fiets pakt.  Met een e-bike is een afstand van zo’n 2 -25 km goed te overbruggen. Met de e-bike fiets je bijvoorbeeld binnen een half uur van Dronrijp naar de binnenstad van Leeuwarden. Bijkomend voordeel van fietsen naar het werk is dat je duurzaam en vitaal bezig bent en het is ook nog goed voor de portemonnee! Geen file-leed, geen auto- en parkeerkosten en je komt fris en fit op je werk aan. Ervaar ook het plezier van fietsen naar je werk, gratis!

Hoe werkt het?

  • Reis je voor je werk twee of meer kilometers met de auto naar het werk? En wil je graag ervaren of naar het fietsen naar je werk ook iets voor jou is? Dan kun je nu gratis deelnemen aan deze actie ‘Ga toch fietsen!’
  • Je kunt 1 week lang een e-bike (vanaf 2 km) uitproberen. Fietshandelaren stellen de e-bikes gratis beschikbaar.
  • Je leent de e-bike van woensdag – dinsdag.
  • Je krijgt bericht waar en wanneer de fiets voor je klaarstaat. Je kunt hem daarna bij de fietshandelaar ophalen.
  • Als je liever een speed pedelec wilt uitproberen, kun je zelf rechtstreeks contact opnemen met een van de fietshandelaren en een afspraak maken.
  • De fietshandelaar vraagt naar jouw legitimatiebewijs en je tekent voor het gebruik van de fiets.
  • Bekijk ook de algemene voorwaarden voor deelname.
  • Veel plezier met fietsen!
  • Wil je een speed pedelec uitproberen voor het woon-werkverkeer, dan kun je zelf contact opnemen voor een proefrit met 1 van de deelnemende fietshandelaren.

Vervolg

Heb je de smaak te pakken en wil je graag vaker op de e-bike naar het werk? De deelnemende fietshandelaren geven gratis advies over de aanschaf. De werkkostenregeling biedt jouw werkgever de mogelijkheid om je eventueel tegemoet te komen in de kosten. Het kan zijn dat jouw werkgever zelf ook een fietsenplan heeft. Vraag je werkgever ernaar.

Vragen

Er is een FAQ opgesteld waarin je de meest gestelde vragen en antwoorden vindt. Je kunt je vraag ook via de mail stellen info@werkslimreisslim.nl

FAQ Ga toch fietsen! 2020 WSRS

Algemene voorwaarden Fietsactie Ga toch fietsen 2020