Dirk Yde Sjaarda gaat voortaan vaker op de fiets naar het werk


Reis je altijd met de auto naar je werk en is de afstand goed te doen op de fiets? Stap dan – net als Dirk-Yde Sjaarda van Alfa Accounts en Adviseurs in Leeuwarden in 2019  – uit de auto en probeer gratis een week lang een e-bike. De actie loop van 1 februari tot 1 december 2020.

Waarom meedoen?

In de spits is het vaak druk op de weg en sta je in de file of je hebt (dure) parkeerproblemen. Daar heb je geen last van als je de fiets pakt.  Met een e-bike is een afstand van zo’n 2 -25 km goed te overbruggen. Je fietst bijvoorbeeld binnen een half uur van Dronrijp naar de binnenstad van Leeuwarden. Bijkomend voordeel van fietsen naar het werk is dat je duurzaam en vitaal bezig bent en het is ook nog goed voor de portemonnee! Geen file-leed, geen auto- en parkeerkosten en je komt fris en fit op je werk aan. Laat u ook uw medewerkers het plezier van fietsen naar je werk ervaren? Gratis!

Hoe beviel het Dirk-Yde?

Dirk-Yde Sjaarda stapte vorig jaar uit de auto op de fiets naar zijn werk. Waarom deed hij mee, hoe beviel het en wat leverde het hem op? Kijk hieronder naar het verhaal van Dirk-Yde en laat u inspireren.

Wordt u ook zo enthousiast over fietsen naar je werk door het verhaal van Dirk-Ydes? Doe dan mee als werkgever. Meldt u aan voor Ga toch fietsen! en geef uw medewerkers de kans een e-bike uit te proberen voor het woon-werkverkeer.  Of meldt u aan voor de bedrijfspool.