Bedrijfspool Ga toch fietsen!

Extra: Bedrijfspool Ga tocht fietsen!

Werk Slim, Reis Slim (WSRS) verlengt per 1 februari 2020 niet alleen de e-bike probeerweken Ga toch fietsen!, maar breidt de actie ook uit. Werkgevers kunnen kiezen voor de werknemerspool en/of voor de bedrijfspool om eigen medewerkers extra te stimuleren op de fiets te stappen in plaats van in de auto.

Uitbreiding met extra actie: De Bedrijfspool Ga toch fietsen!

Nieuw is de Bedrijfspool Ga toch fietsen!. Organisaties/bedrijven kunnen zelf een aantal elektrische fietsen ter beschikking stellen aan de eigen medewerker. Wanneer uw organisatie niet over een of meer eigen e-bikes beschikt, dan kunt u voor een bedrag van € 50,– per maand een degelijke e-bike via WSRS inhuren. Deze fiets (max. 5 stuks) staat een aantal maanden gestald bij uw organisatie voor belangstellende medewerkers. Op deze manier kunnen ze nog makkelijker de e-bike uitproberen voor het woon-werkverkeer. WSRS levert promotiemateriaal en een online reserveringssysteem. De fietshandelaren zorgen in deze periode voor de service, het onderhoud en het halen en brengen van de gehuurde fiets(en). Ook deze actie duurt tot 1 december 2020.

Kleinere bedrijven kunnen krachten bundelen door samen een aantal fietsen aan te vragen. De medewerkers van deze bedrijven kunnen de fietsen halen en brengen op een centrale plaats. Heeft u over deze krachtenbundeling vragen dan kunt u contact opnemen met Peter Post, projectleider Fiets op 1, via peter.post@leeuwarden.nl

Aanmelden Bedrijfspool

Waarom deze actie?

Het doel van de actie is medewerkers op een fietsbare afstand woon-werkverkeer te stimuleren om uit de auto te stappen en vaker naar het werk te fietsen. Minder auto’s en meer fietsen betekent gezonde en vitale werknemers, een positieve bijdrage aan duurzaam ondernemen, en een gezonde, leefbare en bereikbare stad/regio. We kunnen dit alleen realiseren met het enthousiasme van organisaties en bedrijven.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor de Bedrijfspool en wilt u er meer over weten? Neem dan contact op met WSRS via info@werkslimreisslim.nl onder vermelding van ‘Bedrijfsfietsactie Ga toch Fietsen!’.