Winnaars Tour de Cootje 2023

Tour de Cootje, WSRS

Beste winnaar van Tour de Cootje,

In juli heb jij meegedaan aan Tour de Cootje. Je hebt drie weken lang tegen je collega’s gestreden om etappewinnaar te worden. En dát is je gelukt. Gefeliciteerd, jij bent één van de winnaars.

Drie weken strijden voor de meeste punten

Op het programma stonden drie zware etappes die startten op zondag 1, 8 en 15 juli. Waar het bij de Tour de France om de gele trui draait, streden we tijdens de Tour de Cootje voor groene prijzen. Niet de snelste fietser, maar de fietser met de meeste punten van de week mocht zich kronen tot etappewinnaar.

De prijs

Als winnaar krijg jij een excursie met de boswachter door Staatsbosbeheer aangeboden. En het leuke is je mag een introducee meenemen naar de excursie. Op zaterdag 25 november of op zaterdag 2 december nemen boswachters Manon of Paula je mee voor een exclusieve excursie in het Wijnjeterperschar.

Wat: Excursie Wijnjeterperschar
Wanneer: zaterdag 25 november of zaterdag 2 december (aanmelden verplicht)
Waar verzamelen: Nije Heawei, 9241 WC Wijnjewoude (parkeerplaats rode punt in de onderstaande afbeelding, vlakbij Nije Heawei nummer 4)
Hoe laat: start om 09:30 uur tot 11:30 uur (excursie duurt 1,5 – 2 uur)
Meenemen: goede stevige wandelschoenen

Aanmelden voor 20 oktober

De groepsgrootte voor een excursie is maximaal 24 personen. Daarom willen we graag dat je aan ons doorgeeft op welke datum jij aan de excursie wilt deelnemen. Er geldt vol = vol. Daarbij werken we volgens het molenaarsprincipe Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Wil je voor 20 oktober de onderstaande gegevens aan ons doorgeven. Je krijgt van ons zo snel mogelijk bericht over de definitieve indeling.