Welkom bij Toogethr Cycles!

Dé gratis fietsapp die je uitdaagt en beloont. Toogethr Cycles maakt je rit gezonder, leuker & duurzamer. Met de Toogethr Cycles app kun je jouw gemaakte ritten bijhouden en de gefietste kilometers worden in punten omgezet. De gespaarde punten kunnen vervolgens weer ingewisseld worden in de in-app webshop. Hoe meer je fietst, hoe groter de beloning!

Waarom Toogethr Cycles?

  • Fietsen is goed voor je fysieke en mentale gezondheid
  • Verminder de CO2-uitstoot en draagt bij aan een schonere provincie
  • Daag jezelf uit door middel van persoonlijke challenges
  • Scoor bomen!

Fiets en plant een boom!


Fiets jij al naar je werk of zou je dit graag vaker willen doen? Dan is de fietsapp Toogethr Cycles dé perfecte app voor jou!

Met deze fiets-naar-je-werk-app houdt je gemakkelijk jouw gemaakte ritten en gefietste kilometers bij. In de app geef je aan waar je heen wilt, hoe laat je op de fiets wilt stappen en op wat voor soort fiets je fietst. Het is zelfs mogelijk om alvast voor de hele week je fietsritten in te plannen. Handig voor een persoonlijke fietschallenge!

Maar dat is niet alles want met elke fietsrit die je naar je werk én/of weer terug naar huis maakt via Toogethr Cycles spaar je punten. Met iedere gereden kilometer help jij de natuur namelijk een handje. Heb je de 300 punten gehaald? Wissel deze dan in de in-app webshop in voor een boom! Staatsbosbeheer plant deze vervolgens in één van de bossen in Friesland. Zo koersen we samen af op een nog groenere en gezondere provincie!

Collega’s uitnodigen

Wil je graag samen met je collega naar je werk fietsen? Nodig deze dan via de app uit om de fietsrit te delen! Samen fietsen wordt zo sociaal, gezond en duurzaam: je leert nieuwe collega’s kennen, het is goed voor je eigen gezondheid en samen zorg je voor een schonere wereld!