Park & Bike fietsen

De groene fiets wel of niet overnemen?

Gebruikers van de groene Leeuwarden Vrij-Baan fiets die een (betaald) abonnement nemen, krijgen de mogelijkheid de fiets over te nemen van de gemeente Leeuwarden.
Naam
U kunt de groene fiets die u nu gebruikt overnemen met een korting van 25% op de taxatiewaarde. Wilt u liever een andere groene fiets? Dat kan zolang de voorraad strekt. U kunt tot 1 november 2022 aangeven of u een groene Leeuwarden Vrij-Baan fiets wilt overnemen. We nemen daarna contact met u op. Er zijn drie soorten groene Leeuwarden Vrij-Baan fietsen. Ze zijn getaxeerd op dagwaarde door een erkende fietsenmaker. Geef onderstaand aan wat uw voorkeur is.
Ja, ik wil graag mijn 'eigen' groene fiets behouden
Nee, ik wil mijn huidige groene fiets niet behouden, maar wil wel een andere groene fiets
Nee, ik wil mijn groene fiets niet behouden