Advies op maat: routine in slim en groen werken, reizen en vervoeren

Zoveel mogelijk werknemers met het openbaar vervoer of op de fiets naar het werk. Het wagenpark volledig elektrisch, fossielvrije logistiek. Als werkgever en ondernemer sta je voor maatregelen om de mobiliteit zo duurzaam mogelijk te maken. Hoe organiseer je dat? Werk Slim, Reis Slim (WSRS) helpt je de knop om te zetten met Advies op maat.

Advies op maat van Werk Slim, Reis Slim

Als jouw organisatie toekomstgericht en duurzaam mobiliteitsbeleid wil, dan kunnen we je hierin ondersteunen met Advies op maat. we inventariseren waar jouw behoefte ligt, brengt met een mobiliteitscan de veranderkansen in kaart en geeft hierover advies en praktische tips zodat jij nieuw mobiliteitsbeleid kunt opstellen. WSRS geeft ter inspiratie verschillende collegetours, bijeenkomsten en webinars. Met Advies op maat helpt je op route naar slim en groen werken, reizen en vervoeren.

Wat kun je van ons verwachten?

> Verbinden – Werkgevers samenbrengen met overheden, marktpartijen en kennisinstellingen.
> Inspireren – Kennis, informatie, de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen delen op het gebied van duurzame mobiliteit en logistiek.
> Adviseren – Advies op maat over mobiliteitsbeleid, logistiek beleid en  (fiscale) regelingen.
> Faciliteren – Ondersteunen met regionale acties en campagnes die stimuleren tot gedragsverandering.

Adviesaanvraag

Stuur uw adviesaanvraag en uw contactgegevens naar info@werkslimreisslim.nl.  Onze mobiliteitsregisseur neemt zo snel mogelijk contact met u op.