Collegetours

Wilt u uw medewerkers motiveren om vaker de fiets te pakken? Een steentje bijdragen aan de klimaatcrisis? En tegelijkertijd de vitaliteit en gezondheid van uw medewerkers verbeteren? Meld u dan aan voor de Collegetour Fiets en geef binnen twee sessies een vliegende start aan fietsstimulering binnen uw organisatie.

Voor wie is het?

De collegetour is exclusief voor Friese werkgevers. Het maakt niet uit in welke branche u zit, hoeveel medewerkers uw bedrijf in dienst heeft, of waar uw ambitie ligt; als u uw medewerkers wilt helpen om vaker op de fiets te stappen, dan is deze collegetour geschikt voor u!

Wat krijgt u?

Twee beknopte colleges gegeven door deskundigen uit de praktijk. Na afloop heeft u een op maat gemaakte set maatregelen die u direct kunt toepassen in uw organisatie. U leert over het belang van visie, beleid, fiscaliteit, voorzieningen, mens en gedrag. Daarnaast leert u ook hoe andere werkgevers fietsstimulering aanpakken. 

Wat kost het?

Niets! Onze Collegetour Fiets wordt volledig gratis aangeboden door Werk Slim, Reis Slim. Uw enige investering is uw aanwezigheid bij de twee colleges en een kleine huiswerkopdracht.

Wanneer is het?

1e college op 22 april
2e college op 29 april

Tijdstippen worden nader bekend gemaakt. Ook wordt nader bekend gemaakt of het eerste college op locatie (in Friesland) of digitaal is. Het tweede college is sowieso digitaal.

Tourt u mee?

Wilt u uw medewerkers ook een duwtje in de rug geven? Schrijft u zich dan nu in voor de Collegetour Fiets via het aanmeldformulier!

Alvast een plekje reserveren voor de collegetours? Meld u aan! Veel enthousiaste collega-werkgevers gingen u al voor. 

Collegetour fiets