Meld u aan!

65 bedrijven en organisaties gingen u voor. Als partner van Werk Slim, Reis Slim levert u een belangrijke bijdrage aan uw eigen bereikbaarheid én aan de bereikbaarheid van de regio Leeuwarden. Daarnaast draagt u met slimme en duurzame mobiliteit bij aan een emissievrije toekomst en vitaliteit van medewerkers.

U maakt gebruik van de producten en diensten van Werk Slim, Reis Slim. Deze helpen u en uw werknemers nog slimmer en duurzamer te werken en reizen. Op vertoon van de speciale Werk Slim, Reis Slim Voordeelpas koopt u bijvoorbeeld een (elektrische) fiets/scooter en andere bijzondere voertuigen met aanzienlijke korting.

Wat kunt u van Werk Slim, Reis Slim verwachten?

Werk Slim, Reis Slim werkt vanuit de vraag van de werkgevers en voert samen met de werkgevers maatregelen uit. Daarmee bereiken op een duurzame wijze  kostenbesparing, meer tevreden werknemers, minder autokilometers, tijdwinst, vitalere werknemers, minder ziekteverzuim.

Organisatie met 80+ werknemers

Organisaties/bedrijven met meer dan 80 werknemers ondertekenen een ambitieverklaring. Deze bedrijven spannen zich, vrijwillig maar niet vrijblijvend, in om de Slimme een Duurzame Mobiliteitsplannen zo goed mogelijk te benutten. Zij voeren in de eigen organisatie maatregelen door om slim en duurzaam te werken en reizen. Zij stimuleren andere organisaties daarin hetzelfde te doen. Hierbij kan gedacht worden aan slimmer werken, reizen en vervoeren, persoonlijk mobiliteitsbudget, parkeermanagement, stimuleren openbaar vervoer en fietsen naar het werk etc.

Talking Traffic Leeuwarden WSRS Leeuwarden fietsstad nr 1 van Nederland

Aanmelden

Voor het aanmelden als partner én voor meer informatie kunt u terecht bij Martin Dijkstra, programmaregisseur Werk Slim, Reis Slim regio Leeuwarden via: telefoonnummer: 058 233 2884, e-mailadres: info@werkslimreisslim.nl

Organisatie met 20 – 80 werknemers

Werkgevers van deze grootte melden zich aan door een mail te sturen naar info@werkslimreisslim.nl. Ook zij profiteren van de voordelen voor zowel werkgever als werknemers en kunnen gebruik maken van de producten en diensten van Werk Slim, Reis Slim.