Slimme pas

Werk Slim, Reis Slim Voordeelpas

De Werk Slim, Reis Slim pas is exclusief voor werknemers van bedrijven en organisaties die aangesloten zijn bij Werk Slim, Reis Slim. De pas kost niets en is gratis af te halen bij uw werkgever.

Aantrekkelijke kortingen

Op vertoon van de voordeelpas krijgen werknemers aantrekkelijke kortingen.


Korting op een e-bike. Korting op een (elektrische) fiets

E-bike zomer

Op vertoon van uw voordeelpas ontvangt u korting op de aanschaf van een (elektrische)fiets. Diverse dealers in de regio Leeuwarden doen een aanbieding. Een overzicht van het exacte aanbod per deelnemende dealer vindt u hier.

 

 

 


Korting op een PTV. Korting op een E-bikeboard

e-bikeboard

Op vertoon van uw voordeelpas ontvangt u korting op de aanschaf van een E-bikeboard. De exacte aanbieding van E-bikeboard Adviescentrum in Harlingen vindt u hier.

 

 

 


Korting op e-scooter

Iris Kroes E-scooter

Op vertoon van uw voordeelpas ontvangt u korting op de aanschaf van een elektrische scooter. Diverse dealers in de regio Leeuwarden doen een aanbieding. Een overzicht van het exacte aanbod per deelnemende dealer vindt u hier.

 

 


Voordeel bij Green Wheels

Greenwheels logoBij aanmelding voor een Green Wheels deelauto ontvangt u met uw voordeelpas een rijtegoed van € 25,-. U rijdt al een Green Wheels auto voor slechts € 5,- per maand. Het exacte aanbod vindt u hier.

 


Stadsschouwburg de Harmonie Gratis (derde) werkplek, Wifi én koffie

harmonieOp vertoon van uw voordeelpas maakt u gebruik van een gratis werkplek bij Stadsschouwburg de Harmonie, in een inspirerende omgeving inclusief gratis Wifi en een kopje koffie. Werken op een zogeheten ‘derde werkplek’ biedt vele voordelen zoals bijvoorbeeld een betere werk- privébalans, minder stress en een hogere productiviteit voor de werknemer. En daarnaast kostenefficiëntie, schaalbaarheid en minder vastgoedkosten voor bedrijven


Korting bij Club Yoga

Korting op yogalessen bij Club Yoga. Yoga proberen? Dat kan! Met de voordeelpas ontvangt u 10% korting op twee proeflessen t.w.v. € 13,- bij Club Yoga in Leeuwarden. Daarnaast ontvangt u 10% korting op 10 yogalessen (in 12 weken) én yogamat t.w.v. € 120,-. Club Yoga geeft meer dan 30 lessen per week en u heeft keuze uit 11 docenten. Goed voor lichaam, geest én puur genieten! Meld u hier aan.

 


* Heeft u ook een leuke aanbieding/ korting voor de werknemers in Leeuwarden? Neem dan contact op met Werk Slim, Reis Slim.

 

Einstein_Vrachtwagen