Park & Bike

Op 5 locaties net buiten Leeuwarden staan Park & Bike boxen en kluizen. In de boxen en kluizen staan stadsfietsen van Werk Slim, Reis Slim. Bij Park & Bike parkeert u uw auto en fietst u makkelijk en snel het laatste stukje naar uw werk. De Park & Bike zorgt voor een betere doorstroom van het verkeer én vitale medewerkers. In de boxen kunnen ook eigen fietsen geplaatst worden.

Park & Bike Goutum, Wiarda, Hemriksein, Kalverdijkje en Crystalic

Naast het succes van Park & Bike Goutum en de vraag naar Park & Bike locaties op verschillende invalswegen is er ruimte gereserveerd voor maximaal 150 nieuwe fietskluizen rondom Leeuwarden. Medewerkers van de  bedrijven aangesloten die aangesloten zijn bij Werk Slim, Reis Slim kunnen de fietskluis met of zonder fiets huren. Het is vaak goedkoper dan een parkeerplek in de stad. 2 Parttimers kunnen ook samen een kluis (en fiets) huren en zodoende het voordeel delen.

Park & Bike WTC is verhuisd naar Crystalic

Park & Bike op de locatie WTC vervalt per 1 november. De 6 fietsboxen komen met ingang van 1 december bij Crystalic in Leeuwarden te staan. In de tussenliggende periode staan de boxen bij de ijshal in Leeuwarden.

De meerwaarde van Park&Bike voor Mia van den Berg

Hoe leerde je P&B kennen?

Mia woont in Oudehorne. Ze werkt in Leeuwarden* en hoorde van een vriend over P&B. Hij is er enthousiast over en gebruikt het al langere tijd. Mia vertelt: “Ik had er daarvoor nog nooit van gehoord. Ik ging altijd met de auto naar het werk (Heerenveen). Daarna ging ik in Leeuwarden werken en onderzocht mijn reismogelijkheden. Met de auto naar het parkeerterrein van Achmea kon wel, maar gezien de spitsdrukte in de stad was dat niet aantrekkelijk. De trein was geen optie omdat ik niet vlakbij een station woon. Ik heb me daarom op advies van een vriend verdiept in Park & Bike Goutum. Parkeren aan de rand van de stad en het laatste stukje naar het werk fietsen. Het was voor mij een logische keus.’

Lees verder het hele verhaal van Mia van den Berg

Aanmeldformulier Park & Bike

Werkt u in Leeuwarden en reist u normaal met de auto naar het werk? U kunt dan voor het laatste stuk(je) in de stad de slimme reisformule Park&Bike gebruiken. U kunt zich daarvoor aanmelden via onderstaand formulier. Na uw aanmelding worden uw gegevens gecontroleerd en nemen wij contact met u op. Heeft u vragen over uw aanmelding? Bel Werk Slim, Reis Slim via telefoonnummer 058 233 2884. N.B. Het invullen van dit formulier geeft geen garantie op het gebruik van Park & Bike. Soms is er een wachtlijst. Uiteraard wordt u daarvan op de hoogte gesteld.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif, pdf, Max. bestandsgrootte: 3 MB.
    Laat uw werkgever in een PDF-document bevestigen dat u er werkzaam bent.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.