Werknemers

‘Ga toch Fietsen!’

Probeer nu 2 weken een e-bike of speed pedelec helemaal gratis!

Reis je altijd met de auto naar je werk? En is de afstand fietsbaar? Stap dan uit de auto en probeer gratis twee wekenlang een e-bike of één week een speed pedelec.

Aanmelden

Je kunt alleen met de actie meedoen als jouw werkgever deze actie ondersteunt en het bedrijf of de organisatie is aangemeld.  Jouw werkgever nodigt je dan via het intranet of de mail uit om een e-bike op speed pedeec voor het woon-werkverkeer uit te proberen. In de uitnodiging staan linkjes waarmee je kunt aangeven of je voor een e-bike of een speed pedelec kiest en welke proefperiode jouw voorkeur heeft. Kijk hier of jouw werkgever meedoet aan de actie.

Deelnemende bedrijven en organisaties

Als het bedrijf of organisatie waar je werkt zich nog niet heeft opgegeven en jij wilt wel graag een fiets uitproberen, geef dat dan hieronder aan. Wij nodigen dan jouw werkgever vervolgens uit om aan de actie Ga toch fietsen! mee te doen.

Nodig mijn werkgever uit

Waarom meedoen?

In de spits is het vaak druk op de weg en ontstaan er files of je hebt (dure) parkeerproblemen. Daar heb je geen last van als je de fiets pakt. Met een e-bike is een afstand van zo’n 2 -25 km goed te overbruggen. Met de e-bike fiets je bijvoorbeeld binnen een half uur van Dronrijp naar de binnenstad van Leeuwarden. Met een speed pedelec gaat dit nog sneller!

Groen, gezond en goedkoop!

Bijkomend voordeel van fietsen naar het werk is dat je duurzaam en vitaal bezig bent en het is ook nog goed voor de portemonnee! Geen file-leed, geen auto- en parkeerkosten en je komt fris en fit op je werk aan. Ervaar het ook, gratis! Reserveer een e-bike of speed pedelec bij een van de fietshandelaren die aan deze actie meedoen.

Hoe werkt het?

  • Reis je voor je werk twee of meer kilometers met de auto naar het werk? En wil je graag ervaren of naar het werk fietsen iets voor jou is? Dan kun je nu gratis deelnemen aan deze actie ‘Ga toch fietsen!’
  • Je kunt kiezen uit 2 weken een e-bike (vanaf 2 km) en 1 week een speedpedelec (vanaf 10 kilometer)
  • Je leent de speedpedelec van dinsdag – vrijdag. (De meeste fietshandelaren zijn op maandag gesloten.)
  • Je krijgt bericht waar en wanneer de fiets voor je klaarstaat. Je kunt hem daarna bij de fietshandelaar ophalen.
  • Veel plezier met fietsen!
  • Vraag ook je werkgever naar de mogelijkheden voor een fietsregeling. Via de zogenaamde werkkostenregeling is het voor je werkgevers aantrekkelijk om je op de fiets te helpen.

De fietsen

Fietshandelaren stellen gratis e-bikes en speed pedelecs beschikbaar. De e-bike kan twee weken gratis uitgeprobeerd worden voor het woon-werkverkeer. De e-bike is erg geschikt voor de afstanden van 2 – 25 kilometer. De speed pedelec kan een week uitgeprobeerd worden, van dinsdag t/m vrijdag.  De speed pedelec is voor afstanden vanaf 10 kilometer heel geschikt.

Vervolg

Heb je de smaak te pakken en wil je graag vaker op de e-bike naar het werk? De fietshandelaren geven gratis advies voor de aanschaf van een e-bike of speed pedelec. Samen hebben ze een aanbieding samengesteld. De werkkostenregeling biedt jouw werkgever eventueel de mogelijkheid om je tegemoet te komen in de kosten.

Vragen

Er is een FAQ opgesteld waarin je de meest gestelde vragen en antwoorden vindt. Je kunt je vraag ook via de mail stellen info@werkslimreisslim.nl

FAQ Ga toch fietsen!

Algemene voorwaarden Ga toch fietsen!