Ga toch Fietsen!

Stap uit de auto en ga toch fietsen!

Op de Landelijke Fiets Naar Je Werk Dag, donderdag 23 mei 2019, introduceerde Werk Slim, Reis Slim (WSRS) de e-bike-probeerweken. Het doel van de actie is medewerkers van bedrijven en organisaties in Friesland/Leeuwarden te stimuleren om uit de auto te stappen en naar het werk te fietsen. Meer fietsers betekent meer vitaliteit, meer spitsmijdingen, minder parkeerproblemen en minder CO2-uitstoot. Met de actie kunnen medewerkers twee weken lang ervaren dat de e-bike een gezond, duurzaam en prettig alternatief is voor de auto.

Aanmelden

Werkgevers kunnen zich aanmelden voor de actie en geven daarmee medewerkers de gelegenheid zelf te ervaren of fietsen naar het werk voor hun een goed alternatief is voor de auto.

Aanmelden bedrijven

Informatie voor medewerkers

Fietshandelaren in Leeuwarden/Fryslân stellen gratis e-bikes en speed pedelecs beschikbaar. Ook andere fietshandelaren in Fryslân/Leeuwarden kunnen aan de actie meedoen door zich aan te melden bij WSRS via info@werkslimreisslim.nl

Waardevolle samenwerking met bedrijven

Ga toch fietsen! is een initiatief van WSRS. De e-bike-probeerweken is een van de fietsstimuleringsacties die WSRS samen met bedrijven oppakt. Met deze slimme mobiliteitsmaatregelen wil WSRS de leefbaarheid en bereikbaarheid van Fryslân/Leeuwarden en de bedrijven verbeteren en behouden op een duurzame wijze. WSRS kan dit alleen realiseren door nauw samen te werken met bedrijven en organisaties.