Klimaattop Noord 2019

Reis mee (zonder CO2)!

Het Noorden koploper in slimme en duurzame mobiliteit! Dat gaan we doen tijdens de Klimaattop Noord op donderdag 31 oktober, samen met jou, 99 andere slimme en groene koplopers en 200 geïnspireerde reisgenoten. Het belooft een mobiliteitsspektakel te worden dat z’n weerga niet kent, want op de Klimaattop 2019 is Slimme en Duurzame Mobiliteit één van de centrale thema’s.  Reis je mee?

Donderdag 31 oktober 2019
Van 09.30 uur tot 18.00 uur
Oude Suikerfabriek, Energieweg 10, Groningen

 

Programma

09.00 uurInloop en ontvangst
09.45 uurPlenaire opening met o.a. Diederik Samsom (klimaat- en energie-expert)
11.00 uurPersoonlijk programma met inspiratiesessies Slimme en duurzame mobiliteit en aansluitend bezoek aan het Marktplein
16.15 uurPlenaire afsluiting met o.a. Jelmer Mommers (correspondent Klimaat & Energie)
17.15 uurNetwerkborrel

 

Samen reizen op weg naar 2022

Samen maken we Noord-Nederland koploper in slimme en duurzame mobiliteit en lossen wij vóór 2022 de helft van onze mobiliteit fossielvrij op. Als medereiziger in slimme en groene mobiliteit nodigen we je van harte uit op de Klimaattop Noord 2019. We vragen jou om nog één of twee organisaties uit jouw netwerk (meer mag natuurlijk ook) mee te nemen die ook aan de slag willen met slimme en duurzame mobiliteit. Want samen reizen is zoveel leuker.

Inspiratiesessie Slimme en Duurzame mobiliteit

Doe mee aan onze inspiratiesessie met keynote-spreker Auke Hoekstra en ervaar unieke momenten om de toekomst mee in te gaan. En je krijgt oplossingen en mogelijkheden voor fossielvrije mobiliteit aangereikt waar je de volgende dag al mee kunt beginnen. Onze reisgidsen zijn Marijke Roskam en Harm Edens, maar ook onze lokale helden laten zien wat er nu al kan.

Het marktplein

Wil je ook aan de slag met duurzame mobiliteit en zoek je inspiratie en/of ondersteuning? Vanaf 12.30 uur – 16.15 uur staan bedrijven en organisaties op het marktplein klaar om jou te laten zien wat er allemaal mogelijk is, welke oplossingen er bedacht zijn en hoe jij ervan kunt profiteren.

Bonte Show

Vanaf 8.30 uur vormt zich een Bonte Show van duurzame vervoermiddelen op het terrein van de Oude Suikerfabriek. Ongeveer honderd fossielvrije vervoersmiddelen komen op de Klimaattop het suikerunieterrein oprijden. Ze worden – versierd met stickers en vlaggen – opgesteld. Deze Bonte Show kan de hele dag bewonderd worden door de meer dan 1000 Klimaatgasten. Kom je ook naar de klimaattop met een duurzaam vervoersmiddel? Doe je mee? Sluit je dan aan bij de Bonte Show. Je kunt je bij de inschrijving aanmelden voor de show met een fossielvrij vervoersmiddel.

Check je in en reis mee!

Dit evenement is een initiatief van de Samenwerking Slimme en Duurzame Mobiliteit Noord-Nederland , VNO-NCW/MKB Noord, Energiecommissie Noord-Nederland en Fossielvrijeweken, maar is alleen mogelijk met jouw support en commitment. Check daarom hieronder je bedrijf of organisatie én je reisgenoten in. Dan ben je zowel voor de Klimaattop als voor de themasessie Slimme en duurzame mobiliteit aangemeld.

INCHECKEN / AANMELDEN

Meer informatie

Voor meer informatie over de Inspiratiesessie Slimme en Duurzame Mobiliteit, De Bonte Show en het Marktplein kunt u mailen naar info@werkslimreisslim.nl

Lees ook de uitleg van de ambitie Halvering CO2 van Samenwerking Slimme en Duurzame Mobiliteit Noord-Nederland.
Lees informatie over het programma van Reis mee (zonder CO2) op de klimaattop.