Collegetour fiets

Wilt u uw medewerkers motiveren om vaker de fiets te pakken? Een steentje bijdragen aan de klimaatcrisis? En tegelijkertijd de vitaliteit en gezondheid van uw medewerkers verbeteren? Meld u dan aan voor de Collegetour Fiets en geef binnen twee sessies een vliegende start aan fietsstimulering binnen uw organisatie.

We plannen dit jaar 2 collegetours met in totaal 4 sessies. Hiermee richten we ons op de onderwerpen fietsstimulering (voorjaar) en hybride werken (najaar). De data voor de fietsstimulering collegetour zijn 22 en 29 april, beide in de ochtend. Dit sluit dan goed aan op 16 mei, de nationale ‘fiets naar je werk dag’. Focus voor de tours ligt op de wat kleinere werkgevers in Friesland (<50 medewerkers). Een collegetour bestaat uit 2 (digitale) workshops van ca. 1,5 tot 2u. Er is ruimte voor een max. van 8 deelnemers. Onze mobiliteitsmakelaar &Morgen is gespecialiseerd in gedragsverandering en via de collegetours geven we het gedragselement een groter podium.

Voor wie is het?

De collegetour is exclusief voor Friese werkgevers. Het maakt niet uit in welke branche u zit, hoeveel medewerkers uw bedrijf in dienst heeft, of waar uw ambitie ligt; als u uw medewerkers wilt helpen om vaker op de fiets te stappen, dan is deze collegetour geschikt voor u!

Wat krijgt u van ons?

Twee beknopte colleges gegeven door deskundigen uit de praktijk. Na afloop heeft u een op maat gemaakte set maatregelen die u direct kunt toepassen in uw organisatie. U leert over het belang van visie, beleid, fiscaliteit, voorzieningen, mens en gedrag. Daarnaast leert u ook hoe andere werkgevers fietsstimulering aanpakken.

Wat kost het?

Niets! Onze Collegetour Fiets wordt volledig gratis aangeboden door Werk Slim, Reis Slim. Uw enige investering is uw aanwezigheid bij de twee colleges en een kleine huiswerkopdracht.

Wanneer is het?

1e college op 22 april

2e college op 29 april

De precieze tijdstippen worden nader bekend gemaakt. Ook wordt nader bekend gemaakt of het eerste college op locatie (in Friesland) of digitaal is. Het tweede college is in ieder geval digitaal.

Tourt u met ons mee?

Wilt u uw medewerkers ook een duwtje in de rug geven? Schrijft u zich dan nu in voor de Collegetour Fiets via dit formulier.