Fiets naar je werk dag 2024

16 mei is Nationale Fiets naar je werkdag in Nederland.

Bij Werk Slim, Reis Slim vinden wij elke dag in Fryslân natuurlijk een goede dag om naar werk te fietsen maar toch grepen wij deze gelegenheid wel aan om de fietsende forens even in het zonnetje te zetten. Met stralend weer stonden wij gedurende de ochtendspits langs de weg om de duurzame én gezonde reizigers te bedanken en extra aan te moedigen.

Vanuit het programma Werk Slim, Reis Slim stimuleren wij bedrijven en organisaties om slimme en duurzame mobiliteitsmaatregelen te nemen. Op de fiets naar het werk is daar een uitermate goed voorbeeld van.

Samen met wethouder Evert Stellingwerf van gemeente Leeuwarden deelden wij bedankjes aan hen uit en konden zij een kopje koffie drinken. Zo konden zij vol goede moed en positiviteit aan hun werkdag beginnen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *