Monitor Mobiliteit & Vervoer, februari 2023

De nieuwe uitgave van de Monitor Mobiliteit & Vervoer is uit. De monitor zet voor u alle gegevens op een overzichtelijke manier op een rij. Dit keer zonder de gegevens van het OV en goederenvervoer. Die waren nog niet beschikbaar. U hebt die nog tegoed van ons. Veel leesplezier!

De Monitor Mobiliteit & Vervoer geeft eenmaal per maand inzicht in de ontwikkeling van mobiliteit en vervoer en wordt uitgebracht om te informeren over de actuele ontwikkelingen en cijfers in mobiliteit. In de rapportage wordt breed gekeken naar verkeer, goederenvervoer, reisgedrag, verkeersveiligheid, milieu en vervoermiddelen.

Voor deze rapportage wordt openbare data gebruikt. De bronnen staan vermeld op de slides.

20230224 Monitor Mobiliteit en Vervoer_februari 2023

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *