Monitor Mobiliteit & Vervoer, december 2022

De Monitor Mobiliteit & Vervoer geeft inzicht in de ontwikkeling van mobiliteit en vervoer en wordt maandelijks uitgebracht om te informeren over de actuele ontwikkelingen en cijfers in mobiliteit. Dat gebeurt door de presentatie van cijferreeksen in overzichtelijke grafieken. In de rapportage wordt breed gekeken naar verkeer, goederenvervoer, reisgedrag, verkeersveiligheid, milieu en vervoermiddelen. Voor deze rapportage wordt openbare data gebruikt. De bronnen worden op de slides vermeld.

20221223 Monitor Mobiliteit en Vervoer

Meer informatie over ontwikkelingen en cijfers in de mobiliteit vindt u op de site van Dutch Mobility Innovations 

 

 

 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *