Tour de Cootje

Sinds september doen vijf organisaties mee aan de actie Slimme fietsers scoren bomen. Al ruim 200 fietsers doen hier inmiddels aan mee. Wij willen graag dit jaar het aantal van 250 fietsers. Nog vijftig extra fietsers te gaan. Daarom starten wij op 1 december met de Tour de Cootje. Tijdens de donkere decembermaand willen wij medewerkers extra motiveren om op de fiets te stappen, en tegelijkertijd huidige deelnemers uit dagen vooral te blijven fietsen. Tijdens de Tour de Cootje  kunnen de collega’s binnen de vijf organisatie tegen elkaar racen. In aanloop naar Kerst strijden ze gedurende drie ‘etappes’ voor de rode (kerst)trui van Cootje. En wie met Kerst in het rood fietst, wint niet alleen de rode tourtrui, maar ook een prachtig kerstcadeau.

Start van de tour

Alle vijf organisaties die meedoen aan de actie Slimme fietsers scoren bomen, doen ook afzonderlijk mee aan de Tour de Cootje. Dus elke organisatie heeft drie weken lang een eigen etappewinnaar. Op woensdag 30 november maken we een filmpje van de uitreiking van de eerste rode etappetrui aan de deelnemers die tot nu toe de meeste km’s hebben gefietst. We nodigen ze daarvoor om 10 uur uit in Leeuwarden. Op 1 december starten zij de tour dus in het rood en mogen als eerste hun trui verdedigen. Het filmpje en een quote van de winnaar van jouw organisatie kun je plaatsen op jullie intranet. We sturen jou het bestand in de loop van woensdag de 30e. De winnaars maken ook een selfie met de trui aan en ze maken een persoonlijke quote waarmee ze hun collega uitdagen op intranet.

Overhandiging kerstcadeau tourwinnaars

De 5 tourwinnaars overhandigen wij op 22 december  de tourtrui en het kerstcadeau. Ze krijgen een uitnodiging. We maken een foto van alle winnaars tezamen. Jij krijgt daarvoor ook een uitnodiging. Meer info hierover volgt snel.

Laten we er samen een gezellige én sportieve decembermaand van maken! Help jij ons mee om jouw collega’s op intranet te motiveren? We horen heel graag van je. En mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, mail of bel ons gerust!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *