WSRS trekt de provincie Friesland in

Werk Slim, Reis Slim (WSRS) breidt haar werkgebied uit. Voortaan kunnen werkgevers in de hele provincie Friesland voor advies en ondersteuning over duurzame mobiliteit in het woon-werk- en zakelijk verkeer terecht bij WSRS.

Meer dan ooit is het nu het moment om daarmee aan de slag te gaan. want werken, reizen en vervoeren kan slimmer en groener. WSRS inschakelen brengt veel voordelen met zich mee: deskundige mobiliteitsmakelaars en een breed mobiliteitsnetwerk. Dat scheelt een organisatie veel tijd.

Nieuwe normerende regeling personenmobiliteit voor 100+ werkgevers

Voor werkgevers met meer dan 100 medewerkers gelden binnenkort nieuwe normen voor het terugdringen van de CO2-uitstoot voor woon-werkverkeer en zakelijk verkeer. WSRS helpt Friese bedrijven en organisaties bij de transitie daarvan: met onafhankelijk en kosteloze ondersteuning, het WSRS-werkgeversnetwerk, slimme duurzame maatregelen, acties en inspirerende bijeenkomsten.

Naast duurzaamheid is bereikbaarheid een item bij WSRS. Na de coronapiek zijn er weer meer files in Nederland. Ervoor zorgen dat het hybride werken blijvend is, is daarvoor een oplossing.

Stap uit de auto en ga toch fietsen

Werkgevers kunnen hun medewerkers stimuleren om buiten de spits te reizen of vaker thuis te werken. Wist u dat bijna de helft van de autoritten naar het werk is korter dan 15 kilometer? Dat is ook goed te befietsen. Win/win, want werknemers staan dan niet in de spits en reizen groener en vitaler. WSRS biedt ook collegetours aan dat leidt tot een fietsplan en/of een roadmap hybride werken op maat.

Meer informatie?

Wilt u aan de gang met duurzaam mobiliteitsbeleid binnen uw organisatie en zoekt u daarbij ondersteuning? Laat het ons weten, wij helpen u graag.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen en de WSRS-activiteiten op het gebied van slimmer en groener werken en reizen in Friesland? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *