Monitor Mobiliteit & Vervoer van juni 2022

Inzicht verkrijgen in de mobiliteit van Nederland? Lees dan hieronder de meest actuele versie van de monitor Mobiliteit en Vervoer van ministerie Infrastructuur en Waterstaat:

‘Bijna vakantie, maar op de valreep de Monitor Mobiliteit & Vervoer van juni 2022. Om mee te nemen en te lezen bij het licht van de avondzon in of het appartement, camper, caravan, chalet, hostel, hotelkamer, pipowagen, resort, ruimteschip, stacaravan, tent, thuis, vouwwagen, of gewoon op kantoor natuurlijk. De Monitor Mobiliteit & Vervoer geeft 1x per maand inzicht in de ontwikkeling van mobiliteit en vervoer en wordt uitgebracht om te informeren over de actuele ontwikkelingen en cijfers in mobiliteit. Dat gebeurt door de presentatie van cijferreeksen in overzichtelijke grafieken. In de rapportage wordt breed gekeken naar verkeer, goederenvervoer, reisgedrag, verkeersveiligheid, milieu en vervoermiddelen. Voor deze rapportage wordt openbare data gebruikt. De bronnen worden op de slides vermeld.’

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *