Doe de fietsscan!

Fietsenstalling-NHL-fietsservice

Internationaal gezien staat Nederland al jaren bekend als het land waar het meest gefietst wordt. Beseffen doen wij het niet altijd, maar fietsen heeft veel voordelen. Wie de fiets pakt, draagt bij aan minder CO2-uitstoot en luchtverontreiniging. Fietsen draagt ook bij aan minder filevorming en geluidshinder.

Fitte werknemers

Je pakt je fiets en fietst richting je werk. De wind door je haren, je voelt je zen, en weet dat je goed bezig bent. En stress? Dat laat je langzaam van je afwaaien. Niet gek dus dat fietsende werknemers fitter zijn dan de collega’s die de auto pakken. Voor werkgevers heeft een fietsende werknemer dan ook alleen maar voordelen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat werknemers die fietsend naar werk gaan, veel minder verzuimen. Bovendien zijn zij veel vaker op tijd! Zij komen immers niet in een file terecht.

Maar er zijn nog meer redenen om als werkgever jouw werknemer te stimuleren om de fiets te pakken naar het werk . Zo zorgt fietsend personeel voor minder CO2-uitstoot en dragen ze bij aan een groen imago.  Maar denk ook aan een daling van reisvergoedingen en je kunt besparen op parkeerruimte. U merkt het al, fietsende werknemers loont voor een werkgever.

Ben jij als werkgever al voorbereid op medewerker die fietsen?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *