Hybride werken bij BVNG ter inspiratie werkgevers

Bent u opzoek naar inspiratie om hybride werken en reizen door te kunnen voeren in uw organisatie? Lees dan het interview en luister naar het verhaal van BVNG waarin ze vertellen wat volgens hen de belangrijkste items zijn die niet mogen ontbreken in beleid voor Hybride werken.

Persoonlijke aandacht voor de medewerkers. Dat is volgens vestigingsmanager Canan Asilioglu de belangrijkste reden waarom BVNG de award voor beste thuiswerkgever in de provincie Fryslân heeft gewonnen. “Natuurlijk is het belangrijk dat je beschikt over een laptop en een goede tafel om aan te werken. Maar aandacht voor elkaar is minstens zo belangrijk.”

Dat BVNG de thuiswerkaward 2020 heeft gewonnen, heeft ook volgens Pieter alles te maken met de persoonlijke aandacht voor de medewerkers. “Dat hadden we altijd al hoog in het vaandel staan, maar je merkt nu hoe waardevol dat is. Het is echt een meerwaarde.”

Tip: Werk Slim, Reis Slim geeft regelmatig een collegetour Hybride Werken en Reizen waarin u in drie sessies een roadmap maakt die u gelijk kunt invoeren en door-ontwikkelen in uw organisatie.

Wilt u zich opgeven voor de eerstvolgende collegetour? U kunt dan een mailtje sturen naar info@werkslimreisslim.nl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *