Tweede collegetour: Op weg naar een andere manier van werken en reizen.

Wil je met jouw organisatie aan de slag met de uitdaging om het werken en reizen (opnieuw) te organiseren? Concreet werken aan een roadmap hybride werken en reizen die je direct kunt gebruiken en doorontwikkelen in je organisatie? Meld je dan aan voor de collegetour hybride werken en reizen!

Voor wie?

Deze nieuwe collegetour is exclusief voor werkgevers uit de drie noordelijke provincies. Het maakt niet uit in welke branche je zit, of je nu 50 of 5000 medewerkers hebt of waar je ambitie ligt; als je jouw organisatie wilt ontwikkelen door een hybride manier van werken en reizen, dan is deze collegetour geschikt voor jou!

Direct aanmelden

Wat kun je verwachten?

Drie keer twee uur college gedoceerd door ervaren praktijkmensen. Na afloop heb je een roadmap die je direct kunt gebruiken en doorontwikkelen in jouw organisatie. Je leert over het belang van visie, beleid, voorzieningen, communicatie en gedrag. Met concrete praktijkervaringen en praktische tips die je direct in kunt zetten.

Wat is jouw investering?

Onze collegetour wordt je volledig gratis aangeboden door Werk Slim, Reis Slim. De enige investering van jou is in totaal 6 uur aanwezigheid bij de 3 collegesessies en 4 uur huiswerk per sessie. Naast leren van onze eigen experts, bouw je ook aan je netwerk en leer je hoe andere werkgevers de verandering naar hybride werken en reizen aanpakken.

Wanneer is het?

Collegesessie 1 Woensdag 10 november 09:00-11:00 uur – Visie en beleid
Collegesessie 2 Woensdag 24 november 09:00-11:00 uur – Omgeving en voorzieningen
Collegesessie 3 Woensdag  8 december 09:00-11:00 uur – Mens en gedrag

Hoe meld ik me aan?

Enthousiast geworden? Reserveer dan snel je plekje in de collegebanken, er is plek voor maximaal 20 organisaties.

Meer informatie over de collegetour Hybride werken en reizen

Deze collegetour het vervolg op de collegetour Fiets waarin 11 bedrijven voor hun organisatie en medewerkers een Fietsplan op maat maakten; gelijk uit te rollen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *