Krentenbollen voor fietsende werknemers op Fiets naar je werk dag

Donderdag 16 september was het de landelijke Fiets naar je werk dag. Fietsende forenzen kregen een complimentje op weg naar hun werk: een krentenbol overhandigd door wethouder Friso Douwstra. Met het compliment uitten Werk Slim, Reis Slim en Gemeente Leeuwarden hun waardering voor mensen die op de fiets naar het werk gaan en daarmee aangeven belang te hechten aan milieu en vitaliteit. Dit jaar is gekozen voor de fietsers op de doorfietsroute Leeuwarden – Heerenveen die wordt aangelegd om snel, veilig en comfortabel naar en van Leeuwarden te kunnen fietsen. De actie vond plaats bij Wytgaard.

Het was alweer de vijftiende landelijke Fiets naar je

Werk dag. Duizenden mensen in heel Nederland laten dan zoveel mogelijk hun auto staan om massaal op de fiets te stappen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *