Fotowedstrijd Meest fietsvriendelijke fietsenstalling

NHL Stenden is trots op hun fietsenstalling. Medewerkers die met de fiets naar hun werk komen, kunnen die altijd kwijt in een veilige, afgesloten fietsenstalling. De accu van een elektrische fiets opladen is ook geen probleem; er zijn meer dan genoeg oplaadplekken. Daarnaast zijn er douches voor wie bezweet aankomt en lockers om de fietshelm en andere spullen op te bergen. Er is zelfs een fietsservice  voor het geval je pech hebt. Je kunt aan het eind van de dag je fiets weer gerepareerd ophalen. “Zo maken we het medewerkers zo makkelijk mogelijk om de fiets te pakken”, zeggen Berend Tuinstra en Cees Rusticus.

Ook trots op jouw fietsenstalling (werk), stuur een foto

Waarom ben jij trots op de fietsenstalling van je werkgever? Wat maakt de fietsenstalling zo bijzonder? Laat het ons weten! Stuur uiterlijk zondag 26 september 2021 een foto van de fietsenstalling naar info@werkslimreisslim.nl. De drie meest trotse fotografen winnen een cadeaubon van 25 euro.

De Jury

Peter Post, projectleider Fiets op 1 van Werk Slim, Reis Slim
Arnold Helfrich, mobiliteitsmakelaar Werk Slim, Reis Slim
Beaudin van Emmen, stagiair NHL Stenden bij de gemeente Leeuwarden

Bekendmaking winnende foto’s

De winnaars krijgen begin oktober bericht van ons.

Zoek je inspiratie? Lees dan hier het interview met Berend Tuinstra en Cees Rusticus van NHL Stenden over hun fietsvriendelijke fietsenstalling: ‘Een veilige fietsenstalling maakt het verschil.’

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *