Arnold Helfrich, mobiliteitsmakelaar. Even voorstellen.

Nieuw gezicht bij Werk Slim, Reis Slim

Even voorstellen. Nieuw bij Werk Slim, Reis Slim: Arnold Helfrich. De komende maanden treedt hij op als mobiliteitsmakelaar en is voor u het aanspreekpunt. Hij vervangt  Martin Dijkstra die naar verwachting in januari 2022 weer terug is.

Hallo, ik ben Arnold Helfrich en ik kijk er naar uit om de komende maanden samen met u te werken aan een duurzaam bereikbare regio! Ik ben in Leeuwarden opgeleid als verkeerskundige en heb inmiddels zo’n 15 jaar ervaring in het werkveld van de duurzame mobiliteit en dan met name in Noordoost-Nederland. Ik heb daardoor veel samengewerkt met Martin. Ik geloof sterk in het feit dat mobiliteit een belangrijke rol heeft in ons leven. Die overtuiging is in de afgelopen periode alleen maar versterkt. We zijn nog bewuster bezig met onze tijd en onze vitaliteit. Mensen willen regie op hun eigen dag waarschijnlijk nog meer vasthouden en zullen niet zomaar weer iedere dag in de ochtendspits aanschuiven. Tegelijkertijd hunkeren we ernaar om weer meer op pad te zijn en onze collega’s veel vaker te treffen. En juist die mix is het mega-interessant: Wat is straks het netto effect op de mobiliteit?  Werkgevers hebben hier grote invloed op en ik wil ze daar graag bij helpen. Daarom nodig ik u uit voor  de collegetour Fiets, die we de komende maanden voor u organiseren. Zie ik u daar?

Lees meer over de collegetour en de aanmelding

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *