Fietsplan op maat met collegetour Fiets

Zo geef je jouw medewerkers een duwtje in de rug

Organisaties die aan de slag willen met fietsstimulering kunnen meedoen aan de collegetour Fiets van Werk Slim, Reis Slim: bijdragen aan de klimaatcrisis, de bereikbaarheid van bedrijf, stad en regio verbeteren en  tegelijkertijd aandacht hebben voor de vitaliteit en gezondheid van medewerkers. Het resultaat is een op maakt gemaakt fietsplan. De collegetour Fiets is een eerste vervolg op Captains Breakfast (10 maart en 9 juni) waarin het belang van Fietsstimulering een van de besproken items was. Met deze collegetour Fiets reikt WSRS werkgevers concrete handvatten aan die leiden tot een fietsplan op maat dat direct toe te passen is.

Voor wie?

De collegetour is exclusief voor werkgevers. Het maakt niet uit in welke branche, of er nu 50 of 5000 medewerkers zijn of waar de ambitie ligt. De collegetour is in het bijzonder geschikt voor werkgevers die hun medewerkers willen stimuleren om vaker op de fiets te stappen maar nog handvatten nodig hebben om daar vorm aan te geven. Drie keer twee uur college gedoceerd door zeer ervaren praktijkmensen maakt het mogelijk om een op maat gemaakt fietsplan op te stellen dat direct is toe te passen in de organisatie.

Wat krijg je?

In de drie collegetours wordt dieper ingegaan op het belang van visie, beleid, fiscaliteit, voorzieningen, communicatie en gedrag aan de hand van concrete praktijkervaringen en praktische tips. De collegetour Fiets is helemaal gratis, aangeboden door Werk Slim, Reis Slim. De enige investering is 2 uur aanwezigheid bij de elke college en 4 uur huiswerk per sessie. Naast leren van experts, is netwerken, ervaringen delen en leren van elkaar en andere organisaties de rode draad.

Meer informatie en aanmelding

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *