Terugblik succesvol vervolg Captains Breakfast 9 juni 2021

We kijken met veel plezier terug op het geslaagde vervolg van Captains Breakfast op woensdag 9 juni. Het was weer een inspirerende bijeenkomst waarin we voortborduurden op de uitkomsten van Captains Breakfast (10 maart jl.) Deze vervolgbijeenkomst stond in het teken van de praktische vertaalslag van Hybride werken en Spreiden en Mijden naar de eigen organisatie.

We staan op een spannend kantelpunt waarbij de professionals op zoek zijn naar handvatten voor het maken en doorvoeren van nieuw (thuis)werk- en mobiliteitsbeleid, want thuiswerken houdt niet op na corona. Door kennis en ervaringen met elkaar te delen helpen de deelnemers elkaar zodat ze beter in kunnen spelen op de kansen die er nu liggen.

De deelnemers konden aan vier workshops deelnemen:

  • Veranderingen in het mobiliteitsbeleid aan de hand van de casus van de ANWB;
  • Het betrokken en vitaal houden van medewerkers;
  • Het voorkomen dat we terugvallen in het ‘oude normaal’;
  • Het kantoor van de toekomst.

Hier vindt u het hele verslag van de bijeenkomst én de presentaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *