#6 e-zine Werken aan Duurzame Mobiliteit: als je op pad moet, doe het dan schoon

E-zine #6 Werken aan duurzame mobiliteit

Wil de beste thuiswerkgever opstaan? In het afgelopen jaar hebben we gezien hoe innovatief werkgevers samenwerken met werknemers om zoveel mogelijk thuis te werken. In deze zesde editie van het e-zine Werken aan Duurzame Mobiliteit zien we sommige van die slimme oplossingen weer terug. Tegelijkertijd laten we ook zien hoe je duurzame alternatieven voor vervoer kunt stimuleren als werknemers wel op pad moeten.

Lees hier de nieuwste editie van het e-zine Werken aan Duurzame Mobiliteit

De beste thuiswerkgever volgens ZoWerktHet.nl

We praten met Breikers, een van de platformen achter ZoWerktHet.nl over de award voor de beste (thuis)werkgever van het jaar en het nut van deze campagne, waar ongeveer 4.000 nominaties voor binnenkwamen. Maar we praten ook met twee genomineerden; de Gemeente Leeuwarden en Fynch Mobility. De eerste maakt plannen voor een toekomst waar thuis gewerkt wordt en het kantoor bedoeld is voor ontmoetingen, de tweede ontwikkelt een app waarin werknemers zien welke duurzame vervoermiddelen ze tot hun beschikking hebben.

Niet reizen, of schoon op pad

Ook interessant zijn de acties van de Radboud Universiteit en haar fietsmissie, of de klusmannen en -vrouwen van Heijmans die op een fiets of elektrische scooter van klus naar klus gaan. De artikelen in dit e-zine laten zien dat een goed afwegingskader belangrijk is om te beslissen of werknemers wel echt op pad moeten en dat er duurzame alternatieven zijn als ze toch de deur uit moeten gaan.

Hulp van ervaringsdeskundigen

Kortom; het e-zine staat vol met praktijkverhalen, tips en handvatten van ervaringsdeskundigen. Daarom hebben we de beste praktijktips uit de afgelopen vijf edities opgesomd in dit e-zine. Daarnaast laten we – net als in editie #5 – zien welk regionaal werkgeversnetwerk uw organisatie verder kan helpen bij het inrichten van een duurzaam mobiliteitsbeleid.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *