Inspiratiesessie ‘Thuiswerken nu en straks’ met Ben Tiggelaar

Congres Thuiswerken Ministerie I&W

SAVE THE DATE Inspiratiesessie ‘Thuiswerken nu en straks’ met Ben Tiggelaar – 29 april 12.30 – 16.00u

Hoe ondersteun je als werkgever jouw werknemers om effectief thuis te blijven werken? Welke kansen en uitdagingen brengt dit met zich mee? En hoe kan je hier als werkgever het beste mee omgaan? Hoe zou dat in de toekomst eruit kunnen zien? Al deze relevante vragen komen aan bod tijdens de inspiratiesessie ‘Thuiswerken nu en straks’. Met als gastspreker bestsellerauteur en internationaal spreker Dr. Ben Tiggelaar. Meld je nu aan via de volgende link: www.thuiswerkconferentie.nl

Het interdepartementale programma DG Samenleving en Covid-19 organiseert, in samenwerking met het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, deze sessie op 29 april van 12.30 – 16.00u. De middag is gericht op werkgevers, HR-adviseurs en OR-leden. Tijdens deze interactieve middag krijgen deelnemers concrete tips, gaan zij met elkaar in gesprek en leren zo meer over het faciliteren van thuiswerken nu en in de toekomst. Waarbij creatieve en innovatieve ideeën, praktische thuiswerktips, uitdagingen en kansen allemaal aan bod komen.

Dr. Ben Tiggelaar, bekend van NRC en BNR, expert in leiderschap, verandering en gedrag, verzorgt het eerste deel van de middag. Op een inspirerende manier gaat Ben in op thuiswerken en leidinggeven aan jezelf, en thuiswerken en leidinggeven aan anderen in deze tijd waarin maximaal thuisgewerkt wordt. Tevens gaat hij in op de toekomst van thuiswerken. Relevante voorbeelden, praktische thuiswerktips en eigen reflectie komen aan bod.

In het tweede deel van de middag gaan de deelnemers in kleine groepjes in gesprek onder leiding van een tafelvoorzitter. De thema’s van de tafels worden t.z.t. bekendgemaakt op onderstaand platform waar u zich ook alvast aanmelden voor deze sessie.

 Meld u nu aan via de volgende link: www.thuiswerkconferentie.nl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *