Start e-bike-probeerweken voor woon-werkverkeer 2021

Op maandag 1 april start Werk Slim, Reis Slim (WSRS) de nieuwste editie van de e-bike-probeerweken. Met deze actie wil WSRS bedrijven en organisaties in Friesland/Leeuwarden ondersteunen bij het stimuleren van medewerkers om voortaan minimaal twee dagen in de week uit de auto te stappen en naar het werk te fietsen. Meer fietsers in het bedrijf betekent vitaliteit, minder files, minder parkeerproblemen en minder CO2-uitstoot. Medewerkers kunnen gedurende twee weken ervaren dat de e-bike een gezond, vitaal en duurzaam alternatief is voor de auto: je kunt bijvoorbeeld je hoofd vrijmaken na het werk, hoeft niet meer naar de sportschool, bespaart auto- en parkeerkosten en draagt bij aan minder CO2-uitstoot.

Fietshandelaren stellen gratis fietsen beschikbaar

Fietshandelaren in Leeuwarden en Friesland stellen e-bikes en speed-pedelecs beschikbaar. Fietshandelaren die ook belangstelling voor deze actie hebben als leverancier, kunnen zich aanmelden via info@werkslimreisslim.nl

Opgeven bedrijven en medewerkers

Bedrijven en organisaties in Leeuwarden e.o. kunnen zich vanaf 1 april 2021 aanmelden om mee te doen aan de actie. Bedrijven in Heerenveen, Drachten en Sneek kunnen vanaf 1 mei zich aanmelden. Bedrijven met 50 medewerkers of meer worden automatisch relatie van Werk Slim, Reis Slim. De medewerkers van de bedrijven die zich al aangemeld hebben  kunnen zich vanaf 12 april 2021 aanmelden voor een probeerfiets.

Aanmelden

Bedrijven kunnen zich hier aanmelden. Als de werkgever zich niet heeft aangemeld en de medewerker wil wel graag meedoen aan de actie, dan kan deze hier een melding maken. WSRS geeft vervolgens het verzoek door aan ce werkgever.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *