Dit zijn de vier beste (thuis)werkgevers van Nederland!

Landelijk mobiliteitsplatform Zo Werkt Het voerde de afgelopen maanden campagne om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. En met succes! Duizenden werknemers nomineerden hun werkgevers met de meest uiteenlopende en bijzondere inzendingen. Vanochtend werd bekend gemaakt dat de bedrijven ITicon, Spectrum, partner met elan, McCoy & Partners en Omring deze eervolle titel in Nederland hebben gewonnen.

Zo Werkt Het Award 2020

Als blijk van waardering voor organisaties die nét even een stapje verder zijn gegaan om werken in 2020 een stuk makkelijker te maken voor hun werknemers, besloot mobiliteitsplatform Zo Werkt Het om dit jaar een award uit te reiken aan de Beste (Thuis)Werkgevers van het Jaar 2020. Een eervolle award voor werkgevers die in het afgelopen jaar het verschil hebben kunnen maken voor werknemers binnen hun organisatie.

“Het is hartverwarmend om te zien wat bedrijven het afgelopen jaar uit de kast hebben gehaald voor hun werknemers. We waren verrast door de creativiteit en oprechte aandacht voor de medewerkers die uit veel nominaties naar voren kwam. Stuk voor stuk winnaars zijn het!”, aldus Rein Aerts, initiatiefnemer van Zo Werkt Het.

Iedere werkgever heeft zijn of haar werknemer op een andere manier ondersteund in het thuiswerken waarbij werd gekeken naar verschillende criteria. Teambuilding, vitaliteit, een fijne thuiswerkplek, persoonlijke aandacht, plezier op werk, duurzame mobiliteit, meetings online en reisvoorzieningen kwamen als thema’s aan bod in de ruim 4000 nominaties.

De landelijke winnaars

De Zo Werkt Het Award wordt in 4 verschillende poules uitgereikt, zo maken zowel kleinere start-ups, als de multinationals kans op deze eervolle prijs. De regionale winnaars zijn bekend geworden op maandag 15 maart. Vanochtend tussen 9:00 – 10:00 werden de landelijke winnaars van de beste (thuis)werkgever van 2020 bekendgemaakt in aanwezigheid van alle regionale winnaars.
Veel bijzondere inzendingen kwamen voorbij en ook was er tijdens de uitreiking een woord gericht aan de winnaars door Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen-Wijbenga. De felbegeerde gouden Zowie bokaal is uitgereikt aan de volgende 4 winnende bedrijven:

In de categorie 0-20 werknemers: ITicon
In de categorie 20-50 werknemers: Spectrum, partner met elan
In de categorie 50-200 werknemers: McCoy & Partners
In de categorie 200+ werknemers: Omring
Deze 4 winnaars sprongen eruit door een combinatie van het op orde hebben van thuiswerk-faciliteiten, veel aandacht voor de mens achter de medewerker, goede communicatie en bijzondere manieren om de onderlinge band sterk te houden.

Over Zo Werkt Het

Zo Werkt Het is een initiatief van 12 mobiliteitsregio’s, die zich samen inzetten voor duurzaam en slim reizen. Meer over deze campagne en andere (regionale) campagnes vind je op www.zowerkthet.nl/award

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *