Dit zijn de beste (Thuis)werkgevers van Friesland

Landelijk mobiliteitsplatform Zo Werkt Het voerde de afgelopen maanden campagne om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. En met succes! Duizenden werknemers nomineerden hun werkgevers met de meest uiteenlopende en bijzondere inzendingen. Vandaag werd bekend gemaakt dat Hamilton Bright Sneek en BVNG Leeuwarden deze eervolle titel in de regio Friesland hebben gewonnen.

Zo Werkt Het Award 2020

Als blijk van waardering voor organisaties die nét even een stapje verder zijn gegaan om werken in 2020 een stuk makkelijker te maken voor hun werknemers, besloten de initiatiefnemers van mobiliteitsplatform Zo Werkt Het om dit jaar een award uit te reiken aan de Beste (Thuis)Werkgevers van het Jaar 2020. Een eervolle uitreiking voor werkgevers die in het afgelopen jaar het verschil hebben kunnen maken voor werknemers binnen hun organisatie.

Iedere werkgever heeft zijn of haar werknemer op een andere manier ondersteund in het thuiswerken, hierbij werd gekeken naar verschillende criteria. Teambuilding, vitaliteit, een fijne thuiswerkplek, persoonlijke aandacht, plezier op werk, duurzame mobiliteit, meetings online en het bestendigen van thuiswerken in de toekomst, kwamen als thema’s aan bod.

De regionale winnaars

De Zo Werkt Het Award wordt in 4 verschillende poules uitgereikt, zo maken zowel kleinere start-ups, als de multinationals kans op deze eervolle prijs. De volgende regio-winnaars zijn door een jury gekozen uit alle nominatie-inzendingen uit de regio Friesland. De jury werd gevormd door drie Teamleden Van Werk Slim, Reis Slim: Sebastiaan Mulder, Projectmanager; Martin Dijkstra, Programmaregisseur Werkgeversaanpak en Greta van der Veen, Communicatieadviseur.

  • In de categorie 0-20 werknemers: geen genomineerden
  • In de categorie 20-50 werknemers: geen genomineerden
  • In de categorie 50-200 werknemers: BVNG Leeuwarden
  • In de categorie 200+ werknemers: Hamilton Bright Sneek

Canan Asilioglu, vestigingsmanager BVNG Leeuwarden: “We waren al ontzettend blij met deze nominatie, maar met het winnen van de regionale award natuurlijk nog meer! De waardering op het gebied van ‘persoonlijke aandacht’ van onze medewerkers wat blijkt uit deze nominatie doet ons enorm goed. We zijn gepast trots, maar realiseren ons ook dat we nog wat stappen kunnen maken. We proberen als werkgever de (thuis)werksituatie voor zowel onze interne als externe medewerkers zo goed mogelijk te faciliteren. Dit doen we bijvoorbeeld door een maandelijkse thuiswerkvergoeding, gesprekken tijdens een wandeling te voeren i.p.v. op kantoor, onze medewerkers faciliteren met laptops en telefoons en flexwerkplekken te creëren binnen onze kantoorruimtes, waar mensen in alle rust kunnen werken die dat thuis door omstandigheden even niet kunnen. Dat onze andere vestiging in Groningen ook heeft gewonnen is een kers op de taart.”

Rigt Numan-Velds, CFO Hamilton Bright: “Coronavirus of niet, de medewerker staat bij ons altijd centraal; medewerker betrokkenheid zit in ons DNA. Maar dat we nu genomineerd zijn door onze medewerkers zelf en we de award óók nog hebben gewonnen, maakt ons extra trots!”

Landelijke winnaars

Op dinsdag 16 maart 2021 tussen 09.00 en 10.00 uur worden de landelijke winnaars van de Zo Werkt Het Award 2020 bekendgemaakt in aanwezigheid van alle regionale winnaars. Ook wordt tijdens dit moment een woord gericht aan de winnaars van Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen-Wijbenga. Gedurende de digitale uitreiking zullen veel bijzondere inzendingen voorbijkomen en worden de felbegeerde gouden awards uitgereikt.

Over Zo Werkt Het

Zo Werkt Het is een initiatief van 12 mobititeitsregio’s, die zich samen inzetten voor duurzaam en slim reizen. Meer over deze campagne en andere (regionale) campagnes is te vinden op www.zowerkthet.nl/award.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *