Captains praten aan ontbijttafel over perspectief van Hybride werken

Op 10 maart 2021 praten captains van bedrijven en organisaties uit Leeuwarden/Friesland over het perspectief van Hybride werken. Sprekers zijn gedeputeerde Avine Fokkens van Provincie Fryslân, wethouder Friso Douwstra van Gemeente Leeuwarden en mobiliteitsexpert Jos Hollestelle.

Corona heeft een enorme verschuiving veroorzaakt in de manier waarop we werken en reizen, met voordelen en nadelen. Kunnen we de goede ervaringen behouden en de nadelen ombuigen naar kansen, want thuiswerken houdt niet op na corona. Hoe organiseer je de omzetting van kantoorwerken naar hybride werken, wat komt daarbij kijken en wat betekent dat voor medewerkers en leidinggevenden. Als iedereen zelf mag en kan bepalen waar en wanneer er wordt gewerkt, hoe creëer je dan samenhang en hoe stimuleer je sociale interactie? Maak je afspraken en welke regelingen tref je? Veel vragen waar we tijdens dit ontbijt samen een antwoord op willen vinden.

Meer informatie 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *