Gezonde medewerkers door meer lopen en fietsen

Het Wandelnet en de Fietsersbond brengen samen met werkgevers Werken in Beweging. In opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport helpen we u om uw medewerkers dagelijks meer te laten bewegen door vaker te fietsen en te lopen. Lopen naar, tijdens en vanuit het werk is goed voor uw bedrijf/organisatie én goed voor uw medewerkers, want meer bewegen maakt productiever, creatiever en gezonder.

Het platform Werken in Beweging geeft werkgevers handvatten voor medewerkers om meer te bewegen.  Op dit platform vindt u praktische informatie, feiten & cijfers, verwijzingen en handige downloads om meteen te gebruiken. Kortom: alles wat een werkgever nodig heeft om medewerkers meer te laten bewegen. De site is een mooie aanvulling op het kennisplatform van Werk Slim, Reis Slim en www.zowerkthet.nl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *