Thuiswerken werkt: ook in de toekomst

Thuiswerken blijft belangrijk en is nog steeds een van de sterkste maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. Bedrijven uit alle sectoren dragen hun steentje bij, allemaal op hun eigen manier, ook in bedrijven waar dat niet voor de hand ligt. In dit e-zine zijn tips te lezen over thuiswerken en over het ontwikkelen van een duurzaam mobiliteitsbeleid als werkgever.

Praktijkverhalen

Ook in organisaties of vakgebieden waar het niet vanzelfsprekend is, wordt waar mogelijk thuisgewerkt of zo slim mogelijk de mobiliteit ingericht. Denk bijvoorbeeld aan een bouwbedrijf, een ziekenhuis, een advocatenkantoor en meer.

Zo werkt het

Sinds september is er een nieuw landelijk platform vol gratis tips, tricks en andere nuttige informatie om flexibel werken of thuiswerken voor zoveel mogelijk werkgevers en werknemers in Nederland mogelijk te maken.

Krijg hulp van regionale werkgeversnetwerken

Deze periode biedt misschien juist kansen in het ontwikkelen van een duurzaam mobiliteitsbeleid. Om thuiswerken en flexibel werken te stimuleren, kunt u een beroep doen op diverse (fiscale) regelingen/vergoedingen. Ook is er hulp vanuit de regionale werkgeversnetwerken. Deze zetten we voor u in het e-zine op een rij.

Lees het e-zine hier

Werken aan Duurzame Mobiliteit

Dit e-zine is de vierde editie in de serie Werken aan Duurzame Mobiliteit. Het doel van het e-zine is werkgevers te inspireren een duurzaam mobiliteitsbeleid in te richten.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *