Thuiswerken wérkt: tips en hulp voor werkgevers in e-zine Werken aan duurzame mobiliteit

Nederlandse werkgevers en hun werknemers bewezen dat thuiswerken werkt. Het is nodig en het werkt om besmettingen te beperken. Nu is het de uitdaging om Nederland duurzaam bereikbaar te houden zodat het vervoer in verschillende sectoren op gang blijft. Werkgevers krijgen hulp en handvatten in de speciale thuiswerkeditie van het e-zine Werken aan Duurzame Mobiliteit.

Lees het e-zine over thuiswerken hier.

Tips voor werkgevers

Het e-zine biedt tips en vuistregels voor een duurzaam mobiliteitsbeleid, helder vertaald en meteen toepasbaar.

  1. Laat uw werknemers zoveel mogelijk thuiswerken.
  2. Maak afspraken over spreiding van teamsessies en vergaderingen.
  3. Stimuleer het gebruik van alternatieve vervoermiddel.

Praktijkverhalen

Veel organisaties zijn al goed bezig. Zoals verschillende werkgevers in Groningen, die data inzetten om een zo goed mogelijke spreiding van mobiliteit te bereiken. Of de financieel dienstverlener Bovemij, die veel aandacht schenkt aan het ergonomisch inrichten van de thuiswerkplekken van werknemers. Lees beide verhalen in het e-zine.

Krijg hulp van regionale werkgeversnetwerken

Werkgevers hebben baat bij hulp. Om thuiswerken en een bewuste keuze voor een vervoermiddel te stimuleren, kunnen werkgevers een beroep doen op diverse (fiscale) regelingen/vergoedingen. Regionale werkgeversnetwerken door het hele land kunnen u hulp en advies op maat bieden. Kom met ze in contact via de folder in het e-zine.

Werken aan Duurzame Mobiliteit

Het e-zine is een speciale thuiswerkeditie van de serie Werken aan Duurzame Mobiliteit. Het is de derde editie van het e-zine, de serie heeft als doel werkgevers te inspireren een duurzaam mobiliteitsbeleid in te richten.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *