Landelijk platform ZoWerktHet.nl in aanbouw

Half september is er naar verwachting één landelijk platform waarop alle regionale kennis rondom flexibel (thuis)werken en slim reizen gebundeld is. Op zowerkthet.nl vind je gratis tips, tricks, advies op maat en nog veel meer! Zo werken we samen aan een bereikbaar, duurzaam, leefbaar en veerkrachtig Nederland. Op het platform vind je verschillende tips & tricks zoals een overzicht van landelijke en regionale mobiliteitscampagnes en alle regionale mobiliteitsoplossingen. Je kunt een handige communicatietoolkit downloaden waarmee je jouw werknemers kunt inspireren en motiveren. Ook kun je werkgevers promotiemateriaal, zoals posters en tafelstandaards, gratis aanvragen. Werk Slim, Reis Slim is nauw verbonden met het platform en geeft advies op maat aan werkgevers die daar behoefte aan hebben. Binnen kort volgt meer informatie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *