Handige tips voor anders werken en reizen – nieuw mobiliteitsbeleid

Bent u op zoek naar andere normen voor uw nieuw mobiliteitsbeleid?

Werkgevers zijn door de coronacrisis op zoek naar vormen van anders werken en reizen bij het maken van hun nieuw mobiliteitsbeleid: duurzaam, gezond en veilig. Bedrijven hebben goede ervaringen opgedaan met het thuiswerken. Medewerkers blijven naar verwachting voortaan meer thuiswerken en dat heeft ook gevolgen voor het reizen naar en voor je werk.

Komen er weer meer auto’s op de weg, zijn er minder treinreizigers? Zijn er genoeg parkeerplaatsen bij het bedrijf? Hoe kunnen we het fietsen stimuleren? wat te doen als medewerkers niet thuis kunnen werken? Hoe stimuleren we het thuiswerken? WSRS heeft ter inspiratie een aantal mogelijke maatregelen voor u op een rijtje gezet.

Handige tips Anders reizen Handige tips Anders werken

Deel uw tips en suggesties met andere werkgevers

Heeft u tips, voorbeelden of ervaringen die u met ons wilt delen? U kunt ze doorgeven via Tips en suggesties op het platform Anders werken en anders reizen. We voegen ze dan toe aan het overzicht met handige tips.

Meedenkers nodig?

WSRS denkt graag met u mee over nieuw mobiliteitsbeleid. Stuur uw vraag naar info@werkslimreisslim.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *