Laatste week onderzoek effecten coronacrisis op werk- en reisgedrag

 

Wat waren de effecten van de corona-maatregelen op ons werk- en reisgedrag en hoe zorgen we ervoor dat de opgedane kennis en ervaring met anders werken en reizen niet verloren gaan. Om een goed antwoord op die vragen te kunnen geven, onderzoekt WSRS hoe medewerkers van bedrijven en organisaties in de gemeente Leeuwarden denken over het nieuwe werken en reizen door de corona-crisis. Wat zijn hun ervaringen en hoe willen ze daar in de toekomst mee omgaan? Met de antwoorden kunnen we nadenken over gericht acties die helpen om slim en toekomstbestendig mobiliteitsbeleid op te zetten.

NB Dit onderzoek is afgerond. De vragenlijst kan niet meer worden ingevuld.

Doe mee en vul de vragenlijst in

Werk jij in de gemeente Leeuwarden en wil jij je ervaringen met thuiswerken, beeldbellen en flexibel werken en – reizen met ons delen? Vul dan voor 24 juni de vragenlijst in. Je inbreng is erg waardevol.