Voortaan vaker op de fiets naar het werk: het verhaal van Dirk Yde Sjaarda

WSRS fietsen naar het werk

Reis je altijd met de auto naar je werk en is de afstand goed te doen op de fiets? Stap dan – net als Dirk-Yde Sjaarda van Alfa Accounts en Adviseurs in Leeuwarden in 2019  – uit de auto en probeer gratis een week lang een e-bike. De actie loop van 1 februari tot 1 december 2020.

Waarom meedoen?

In de spits is het vaak druk op de weg en sta je in de file of je hebt (dure) parkeerproblemen. Daar heb je geen last van als je de fiets pakt.  Met een e-bike is een afstand van zo’n 2 -25 km goed te overbruggen. Met de e-bike fiets je bijvoorbeeld binnen een half uur van Dronrijp naar de binnenstad van Leeuwarden. Bijkomend voordeel van fietsen naar het werk is dat je duurzaam en vitaal bezig bent en het is ook nog goed voor de portemonnee! Geen file-leed, geen auto- en parkeerkosten en je komt fris en fit op je werk aan. Ervaar ook het plezier van fietsen naar je werk, gratis!

Hoe beviel het Dirk-Yde?

Dirk-Yde Sjaarda stapte vorig jaar uit de auto op de fiets naar zijn werk. Waarom deed hij mee, hoe beviel het en wat leverde het hem op? Kijk hieronder naar het verhaal van Dirk-Yde en laat je inspireren.

Word jij net zo enthousiast over fietsen naar je werk door het verhaal van Dirk-Ydes? Doe dan ook mee. Meld je aan voor Ga toch fietsen! via je werkgever. Je kunt op de website zien welke bedrijven zich hebben aangemeld. Heeft je organisatie er nog niet tussen? Stuur dan een email naar WSRS zodat wij je werkgever attent kunnen maken op de actie.